עבור לתוכן

איזה מעבד של אינטל עדיף ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הOCZ ModStream Power Supply 520W מספיק טוב ?

חחחחחח סתם . . . תודה רבה

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

btw אל תצפה לנפלאות מה 64bit,כל אלו שאמרו שמשחקים ירוצו יותר מהר על XP 64 וכל הBS הזה...סתם BS לרגע זה,אני ממש מאוכזב מה XP 64,ושלא נתחיל עם הקטע שהרבה דרייברים חסרי תמיכת 64bit.

פורסם

כמה נקודות חשובות:

א). המעבד דיול קור של אינטל הוא לא רע בכלל ! עדיף על ה 630 בכל מקרה.. גם המחיר שלו לא רע

ב). למשחקים עדיף לך לקנות AMD64 מאשר אינטל, ביצועים הרבה יותר גבוהים

ג).yafit.jpg

פורסם

כמה נקודות חשובות:

א). המעבד דיול קור של אינטל הוא לא רע בכלל ! עדיף על ה 630 בכל מקרה.. גם המחיר שלו לא רע

ג).yafit.jpg

WTF ? ? ? ?

קח את הכפול ליבה בלי לחשוב פעמיים !

פורסם

טעות

AMD לרוב נותנים קצת יותר ביצועים מאשר אינטל המדורג במקביל אליהם

אבל הדבר היותר חשוב זה ההפרש של ה-300 ולפעמים 400 שקל ביניהם בשביל אותם ביצועים

וגם העלות של לוח אם 945P/945G/955X יותר גבוהה מאשר לוח nForce 4 ממוצע

וגם זכרונות DDR2 עולים הרבה יותר

כל התוספת כסף הזאת יכולה ללכת לכרטיס מסך ומסך יותר טובים

זה היתרון הגדול של A64 במשחקים

פורסם

הייתי לוקח אותו.מחיר לא גבוה בכלל וביצועים גבוהים.חוץ מזה גם במשחקים הוא יהיה סבבה ,פחות טוב אולי מה AMD באחוזים בודדים שבקושי יורגשו.

פורסם

לא קראת את ההודעה של ליאור??

זה לא הביצועים אלא ההפרשי מחירים שיכולים לבוא לידי ביוטי בשאר החומרה.

פורסם

למי שקונה מערכת חדשה , המחיר ממש לא גבוהה

ניתן לקנות לוח אם ב-700 ש"ח (945)

זכרונות DDR2 533 (מה שאני קניתי) של A-DATA

ומעבד Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz

פורסם

למי שקונה מערכת חדשה , המחיר ממש לא גבוהה

ניתן לקנות לוח אם ב-700 ש"ח (945)

זכרונות DDR2 533 (מה שאני קניתי) של A-DATA

ומעבד Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz

מה הרעיון לקנות לוח תומך 667MHz לזכרונות וזכרונות 533MHz כשיש לך במחיר קרוב 667MHz?

ובמערכת כזאת ההבדל יותר גדול

ההבדל בין המעבדים (שהרי Venice 3000 שקול ל 830 במשחקים בגלל שהוא מתפקד כחד ליבה) יוצא כ 1400 שקל

ההבדל בין הלוחות זניח (ניקח 945P מול לוח nForce 4 Ultra זול)

ההבדל בין הזכרונות הוא פי 2 - 300 שקל ל 512MB DDR 400MHz נחשב מחיר בסדר, 650 שקל ל 512MB DDR2 533/667MHz

במערכת כזאת עם ג'יגה זכרון הגעת להפרש של 1900 שקל

אפשר לעלות 2 דרגות בכרטיס מסך ועוד יישאר כסף

פורסם

תראו, שאומרים שAMD יותר טוב למשחקים מאינטל, מתכוון שמעבד זהה של אינטל ל-AMD הAMD יתן ביצועים גבוהים משלו במשחקים

לא סגור על זה עם זה פיצ'ר ה 3DNOW והאקסטנדד 3DNOW שעושים את ההבדל אבל ללא ספק ההבדל נראה לעיין, אולי לא משמעותי אבל בהחלט הבדל שנראה לעיין, וכמו שאנשים אומרים פה שלא רואים הבדל מורגש לעיין בין 3.0 GHZ ל- 3500+ אני דוגמא חיה, לאחי יש אינטל 630 ולי יש 3500 ובמשחקים גם בטעינה של המשחקים, וגם בהכל הAMD שלי פשוט לוקח את שלו וזה ממש מורגש לעיין (יש לנו אותם כרטיסי מסך)

סתם דוגמא אנחנו משחקים WARCRAFT 3 באינטרנט ובטעינה אני לוקח אותו בהרבה אני משאיר לו ענן אבק, וככה גם ברוב המשחקים

בAMD הם פשוט רצים יותר טוב זה הכל, זה לא אומר שבאינטל הם לא רצים בכלל אבל גיימרים שכן חשוב להם FPS יבחינו בהבדלים ותאמינו לי זה הבדלים שכן ניתן להבחין בהם אומנם לא ענקיים אבל ישנו הבדלנצ'יק :)

פורסם

הגזמת....

אכן AMD עדיפים במקצת למשחקים אבל אישית? אם הייתי קונה עכשיו מחשב חדש הייתי לוקח מעבד אינטל, גם בגלל כפילות הליבה וגם בגלל שלדעתי בכל דבר אחר שהוא לא משחקים עדיף האינטל....

מה שליאור אמר דווקא זה הדבר החשוב, אם קונים אינטל אז "נדפקים" קצת עם המחירים של החומרה האחרת.. הזכרונות DDR 2 סתם יקרים והלוח שגם כן המחיר שלו יהיה מוקפץ... השאלה אם בשביל להשתוות ל AMD במשחקים ולהרגיש קצת יותר טוב בפעולות קידוד ועבודה במערכת לבזבז כסף שיכל ללכת למארז יותר טוב או לכרטיס מסך יותר חזק...

בגלל זה הרוב מעדיפים AMD.

עריכה: ברור שזה גם תלוי בשימושים שלך.... אם אתה כל היום רק משחק... אז אין בכלל ויכוח לקחת AMD וזהו.

פורסם

זכרונות 533 DDR2 נמכרים באותו מחיר של DDR (רגיל)

ההבדל העיקרי במחיר , זה המעבד

פורסם

צודק, בדקתי עכשיו למרות שהרעיון הכללי הובן...

פורסם

lipa

למה לקחת לוח 925X / 925XE שהוא חסום לשדרוג עתידי בזמן שיש לך בעוד מעט כסף או לפעמים פחות כסף 945P שאפשר לשדרג איתו לכפולי ליבה ותומך בזכרונות DDR2-667MHz?

במקביל מה הרעיון לקחת לוח שתומך 667MHz ולשים עליו זכרונות 533MHz?

http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=3366

http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=347

השוויתי את שני הסטיקים של 512MB אחד DDR 400MHz Value והשני DDR2 667MHz Value

ההבדל במחיר ל 512MB שזה מינימום למחשב היום הוא 140 שקל

למחשב משחקים מומלץ לקחת ג'יגה מה שמקפיץ את ההפרש ל 280 שקל

אז במקום הפרש של 1900 שקל זה הפרש של 1500 שקל

להזכירך זה בערך ההפרש בין X800XL ל 7800GTX או במקביל ההפרש בין 6200TD לבין X800XL / 6800GT

פורסם

הגזמת....

אכן AMD עדיפים במקצת למשחקים אבל אישית? אם הייתי קונה עכשיו מחשב חדש הייתי לוקח מעבד אינטל, גם בגלל כפילות הליבה וגם בגלל שלדעתי בכל דבר אחר שהוא לא משחקים עדיף האינטל....

מה שליאור אמר דווקא זה הדבר החשוב, אם קונים אינטל אז "נדפקים" קצת עם המחירים של החומרה האחרת.. הזכרונות DDR 2 סתם יקרים והלוח שגם כן המחיר שלו יהיה מוקפץ... השאלה אם בשביל להשתוות ל AMD במשחקים ולהרגיש קצת יותר טוב בפעולות קידוד ועבודה במערכת לבזבז כסף שיכל ללכת למארז יותר טוב או לכרטיס מסך יותר חזק...

בגלל זה הרוב מעדיפים AMD.

עריכה: ברור שזה גם תלוי בשימושים שלך.... אם אתה כל היום רק משחק... אז אין בכלל ויכוח לקחת AMD וזהו.

לא נכון סתכל בסופר פי וכל זה AMD לוקחים רוב המקרים בקימפולים AMD גם לוקחים את אינטל הם לוקחים אותם בהכל חוץ מקידודים ומולטיטאסקינג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים