עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין cl 2.5 לבין cl 3 וכן אלה ... ( מדובר בזיכרונות) , למה 2.5 יקר יותר מ 3 ?

פורסם

כי 2.5 מהיר יותר

כבר הסבירו 80 פעם מה המשמעות של המדד הזה

פורסם
  • מחבר

אני הולך לקנות זכרונות , כדאי להשקיע יותר כסף בשביל ה 2.5 ? זה שווה את ההפרש בין ה 3 ל 2.5 ? ( מדובר בזכרונות של קינגסטון וההפרש הוא של 175 שקל לזכרון אחד של 512 ואני הולך לקנות 2 אז זה יוצצא מעל 300 הפרש , מה אתם אומרים שווה להשיקע את הכסף ב 2.5 ? וזה שווה את זה ? )

פורסם

למה קינגסטון?

סתם חברה שלוקחת הרבה כסף על הזיכרונות

קח A-DATA הכי פשוטים שיש להם CL2.5

פורסם

תכסוך עוד ותקנה  2.0.2.2.5  לא מחייב של קינגסטון ..

אני למשל קניתי של PDP והם מצויינים

פורסם

Robo, בפורום הזה יש סטיקי במיוחד לזיכרונות [כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124670.0] תכנס לתוכו ותעבור על הלינקים. תוכל ללמוד רבות מהו בכלל CL ומדוע 2.5 יותר טוב מ-3 וגם עולה יקר יותר בדר"כ.

פורסם
  • מחבר

תכסוך עוד ותקנה  2.0.2.2.5  לא מחייב של קינגסטון ..

אני למשל קניתי של PDP והם מצויינים

יש מצב שאתה מביא לי קישור לזכרון כזה ? לא ראיתי כאלה ב ksp וגם לא ב www.compusa.com שאלה האתרים שאני התכוונתי לקנות מהם (לא חייב של החברה שאתה הבאת אבל רצוי של חברה מוכרת , תודה )

פורסם

אני לא מבין משהו עם כבר קונים זיכונות וולאו אז למה להשקיע כסף במשהו שלא ישנה כלום? למל שם (קינגסטון) קח ADATA CL2.5 מ KSP ב 480 שקל בראש שקט ותאמין לי הם אפילו יותר טובים משל קינגסטון אשר גונבת כסף על אחריות.

עריכה: הכוונה ל 512X2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים