עבור לתוכן

6800GT יותר טוב מ850XT של ATI!?!

Featured Replies

פורסם

אני בדיוק מסתכל באתר הזה ולפי הבדיקות שהם עשו פה ניראה כאילו שה6800GT עוקף את ה850 XT... איך זה יכול להיות?? ההבדל במחיר בינהם הוא עצום!!

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-7800_3.html

אני מתכנן ליקנות את ה850 XT אבל לפי מה שאני רואה פה אני לא חושב שאני ישאר עם ההחלטה הזאת

פורסם

דום 3 מתוכנן לעבוד טוב יותר במנועים גרפיים של NVIDIA.

חוץ מזה אם יש לך את הכסף לX850XT למה שלא תוסיף קצת כסף ל-7800GTX?

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדל בין המחירים שלהם בערך? ושל איזו חברה כדאי ליקנות?

פורסם

אפשר להשיג 7800GTX ב-3300 שח.

לא ממש משנה של איזה חברה אתה קונה כי כולם אותו דבר ב-95 אחוז וזה אומר אותו קירור ואותו מהירות זיכרון וליבה.

תקנה את הזול ביותר עם הבאנדל שלטעמך.

ושתדע ל-X850XT יש 16 צינורות, ל-7800GTX יש 24 צינורות ונכון לעכשיו הוא הכרטיס מסך החזק בעולם.

פורסם

אפשר להשיג 7800GTX ב-3300 שח.

לא ממש משנה של איזה חברה אתה קונה כי כולם אותו דבר ב-95 אחוז וזה אומר אותו קירור ואותו מהירות זיכרון וליבה.

תקנה את הזול ביותר עם הבאנדל שלטעמך.

ושתדע ל-X850XT יש 16 צינורות, ל-7800GTX יש 24 צינורות ונכון לעכשיו הוא הכרטיס מסך החזק בעולם.

איפה אפשר להשיג ב3300?

הכי זול שראיתי זה של ELSA בפנדס ב3490.

פורסם
  • מחבר

פייאא... אז ללכת עליו כבר?

ואיזה כרטיס מסדרת רדאון הוא הכי טוב? ה850?

פורסם

בטח שתלך עליו.

והכרטיס הכי חזק של ראדון הוא ה-X850XTP(latinum)E(dition)  i

אבל בקרוב יוצא המתחרה של ה-7800GTX מבית ראדון, ה-X950XT

פורסם

תראה בקרוב זה אומר עוד חודשיים הכרזה ורק לקראת אמצע שנה הבאה הוא יצא, אם לזה אתה קורא קרוב אז הגיוס שלי בפתח :screwy:

אני לא בטוח שזה 100% מדויק אבל בטוח שבחודש חודשיים הקרובים לא תראה אותו

פורסם

אם אתה מעוניין ב-X850XT אני יכול למכור לך אותו ב-2400 שח (חדש לחלוטין-עדיין בקופסא)

לא נעשה בו שימוש כי התכנון לקנות לוח אם PCI-E לא התממש

פורסם
  • מחבר

בטח שתלך עליו.

והכרטיס הכי חזק של ראדון הוא ה-X850XTP(latinum)E(dition) i

אבל בקרוב יוצא המתחרה של ה-7800GTX מבית ראדון, ה-X950XT

רגע לא ממש הבנתי אותך, הדגם הוא x850xtpe???

לאא אני לא מתכוון לחכות עד שהכרטיס ההוא יצא... גם אין לי זמן כי הבוס שלי נמצא באמריקה בשביל עסקים אז הוא אמר שהוא יוכל לברר לי מחיר לכרטיס הזה משם... הוא נמצא בברוקלין באמריקה יש שם מחירים טובים אתם חושבים??

אם אתה מעוניין ב-X850XT אני יכול למכור לך אותו ב-2400 שח (חדש לחלוטין-עדיין בקופסא)

לא נעשה בו שימוש כי התכנון לקנות לוח אם PCI-E לא התממש

רגע אל תמכור את הכרטיס עדיין כי יכול להיות והוא לא ימצא מחיר טוב אז אני יראה מה אני יעשה עם הכרטיס שלך...

פורסם

כן הדגם הוא x850xtpe

ורגע, יש לך יציאת PCI-E או AGP בלוח???

פורסם

קח בחשבון שלכרטיס מחול לא תהיה לך אחריות , בעוד שהכרטיס שאני מציע לך יש אחריות מלאה של שנתיים (פחות 3 חודשים שהוא נמצא אצלי)

פורסם
  • מחבר

יציאת AGP בלבד... ואני הולך בסוף על הרדאון כי ה7800 יקר בטירוף...

חבר שלי אמר לי שה6800 בלינק שנתתי יותר טוב מהרדאון בגלל שדום שלוש פשוט עובד טוב יותר עם Nvidia... הוא פשוט מיועד לזה, גם בגלל זה דום שלוש מגיע בתור מתנה על כל כרטיס מסך חזק שקונים של Nvidia בגירסאת הretail

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים