עבור לתוכן

צריך המלצה לזכרון וללוח למחשב SOCKET 754...

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני (יותר נכון אחותי) עומד לקנות (יותר נכון-מחר) מחשב, לצורך משרדי+אינטרנט:

מעבד : AMD Athlon +3000 64Bit 754

זיכרון : 256MB DDR 400MHZ 

כרטיס מסך : AGP Nvidia Geforce FX5200 128MB DDR 

1.את הזכרון אולי אגדיל ל512. הוצע לי הזכרון הנ"ל ונאמר לי שאוכל לבחור מאיזו חברה אני רוצה אותו

(האחריות שאקבל לכל זכרון יהיה לכל החיים) קינגסטון, סמסונג, וכו'

אם תוכלו להמליץ לי ואולי אפילו לדרג מאיזה חברה כדאי לי לבחור ת'זכרון?

(אם זה לא ישנה מה אבחר מבחינת ביצועים- אז לפחות מבחינת אמינות ואיכות לאורך זמן) (אני לא מתכנן לעשות אובר-קלוקינג במחשב)

2.הלוחות שהוצעו לי הם של ASUS K8S-MX  ושל MSI K8MM-V  - שניהם, ראיתי לאחר בירור, מכילים כרטיס מסך

ON BOARD. דבר שיפגע בביצועי המחשב, מה גם שגם ככה המפרט כולל כרטיס מסך.

** האם אתם מכירים לוחות טובים תואמים למפרט, לא יקרים (שלא יקפיצו לי ת'מחיר) של MSI או ASUS, ואולי גם של GIGABYTE(ומה עדיף מביניהם),

שאינם מכילים כרטיס מסך עליהם, כדי שהביצועים לא יפגעו?

** או שאולי אתם בכלל ממליצים, מאחר והמחשב לצורך משרדי, לוותר בכלל על כרטיס מסך, ולהסתפק באילו שהציעו לי?

תודה מראש,

לילה טוב

פורסם
  • מחבר

*למה  PCI-EXPRESS ?

סלח לי על הבורות- אבל למה זה טוב? (הזכרתי כבר שכנראה המחשב לא יעבור אובר-קלוקינג, וגם לא שדרוג, כנראה, בעתיד הקרוב)

(חבר כבר אמר לי משהו על כך שזה יותר טוב, אבל הבין שלאחותי לא יהיה שימוש או ניצול של העניין הזה)

פשוט הקטע הכספי קצת לוחץ, וצריך להשאר באותו טווח מחירים!!!

ומאותה סיבה - יש טעם לשפר את הכרטיס מסך שהוצע לי?

לגבי זכרון- אמרו לי שאוכל לבחור את החברה- אין עם זה שום בעיה, לכן A-DATA או SAMSUNG זה בשבילי אותו מחיר!!

נ.ב.

איזה טיפ לגבי:

"** או שאולי אתם בכלל ממליצים, מאחר והמחשב לצורך משרדי, לוותר בכלל על כרטיס מסך, ולהסתפק באילו שהציעו לי?" ?

פורסם

לא לקחת אותו בשום פנים ואופן מ2 סיבות הוא לוקח 32-64 מגה זיכרון מהמחשב (תלוי בכרטיס) וגם מניסיון משחקי פלאש מקרטעים בו ואני לא צוחק! >:(

פורסם

לעבודות משרדיות אין טעם לקחת כרטיס מסך מעבר למובנה, אלא אם כן יש לך כסף לזרוק על כרטיסי מסך חיצוניים.

512Mb DDR הוא שדרוג מתבקש אם אתה מתכוון להשתמש בכרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך מבוסס Hypermemory של ATI או Turbocache של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

לעבודות משרדיות אין טעם לקחת כרטיס מסך מעבר למובנה, אלא אם כן יש לך כסף לזרוק על כרטיסי מסך חיצוניים.

512Mb DDR הוא שדרוג מתבקש אם אתה מתכוון להשתמש בכרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך מבוסס Hypermemory של ATI או Turbocache של NVIDIA.

אתה בטוח בזה? (סליחה שאני מציק, פשוט אני רוצה להיות בטוח)

שהכרטיס המובנה יספיק לי לצרכים משרדיים? והאם זה אומר שהוא יוכל "לסחוב" גם סרטים (!!) ו"אנימציות" בסיסיות מאתרי אינטרנט וכו'??

פורסם

ברור , אפילו יסחוב משחקים בהגדרות נמוכות.

פורסם

אני מזהה שזאת הצעה מאיבורי,

בכל מקרה גם האסוס וגם ה MSI בסדר אבל ברגע שאתה שם כרטיס מסך רגיל המובנה מתבטל ולא גורם לשום ירידה בביצועים, אתה יכול אם ככה במקום ה 5200 לקחת איזה רדאון 9200/9250 ממה שהם נותנים שמה - יותר טוב לעבודה משרדית - הפילטרים בדו מימד של ATI יותר טובים מאנוידיה.

פורסם

קודם כל אני הייתי לוקח סמפרון במקומך אם זה לצרכי משרד. בכל מקרה אם תחליט ללכת על המעבד הזה אל תיקח אותו בסוקט 754 אלא ב 939 היום יוצא שהמחירים הם יותר זולים לסוקט החדש........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים