פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אז ככה, המחשב הישן שלי הואP3-533עם Voodoo3 3000וזיכרון פנימי של 128MBמאז שהתקנתי על המחשב את הWINXPהחלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה),כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאניעדיין משחק כמו למשל WAR3אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשבנתקעעם מסך כחול ואומר לי שיש בעיהעם ה-3DFXVS.DLL-"נתקע בלולאה אינסופית. :-\"דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות1024X768 ומטהברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעטולא נתקע.ניסיתי אינספור דריבריםרובם מאתר VOODOOFILESכי אין דריברים מקוריים> אין כבר אתהחברה....ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98וגם שם זה קורה......1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר?2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו?אם אתם מבינים בעיניין אנא עזרו....תודה! ???
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים תנסה להסיר את הכרטיס לגמרי (מהמחשב) ולהכניס אותו חזרה..ואז תסיר את הדרייברים שלוותתקין את ה1.09
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר זה בסדר תיקנתי את הבעיה, :D למי שרוצה לדעת פשוט הורדתי את מהירות הBUS שהיה על 133 ל 126 המעבד שלי עובד עכשיו על 504MHZ במקום על 534MHZ אבל מה לעשות.... :-\ אם יש למישהו רעיון איך להשאיר את הוודו עובד גם עם BUS 133 שיגיד לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.