פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שלום .אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה.שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי.בכל מקרה המחשב שלי זה :gforce 6800 gt 256 mbamd 64 bit 32001 gb ramיש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים כל עוד אתה לא מתכנן אוברקלוקינג, אין צורך בקירור מים.נסה לעגל את הכבלים במחשבך ולדאוג שהמאווררים מוציאים ומכניסים אוויר במקומות שהם צריכים.הנה מדריכים מהאתר לקירור נאות במחשב:http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=roundhttp://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים זה משעשע אותי ההיסטריה הזאת. אני מאשים את כל האוברקלוקרים שגרמו לאנשים שפחות מבינים לבלגן בראש.המחשב שלך עובד בסדר? אם כן, אז אל תעשה כלום. 50 מעלות במאמץ זה בסדר גמור.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים 3gh - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.