עבור לתוכן

אפשר לחבר מחשב למערכת הגברה?

Featured Replies

פורסם

אחותי מתחתנת עוד כמה חודשים, וחשבנו לשים על הנייד שלי את כל השירים כרשימות השמעה בווינאמפ וככה להשמיע. אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר מחשב לרמקולים של המערכת הגברה?

פורסם

כן אני כמעט בטוח שהמקור שלך לא מאוד טוב(אני אישית לא מכיר כרטיסי קול מתחת ל800 שיהיו מספיק טובים לUSB והם ממש לא באיכות יחסית למחיר) אני יוצא בהנחה שזה הגברה טיפטיפה טובה וככול שהיא יותר טובה והרמקולים יותר טובים ככה זה יישמע יותר חרא

פורסם

ולא חשבת שזה ולי טיפה יותר מתאים לפורום אודיו? :bash:

פורסם

אתה יכול אולי לתת עוד פרטים על המערכת?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה.

ליציאת קול של הלפטופ מחברים כבל זכר שבצד השני יש כבל עם שני ראשי זכר שאותם מחברים לרסיבר/מגבר.

מה יכול להיות יותר פשוט מזה?

פורסם

chek if there is di-box. the sound will be much better...

פורסם

לא אמורה להיות בעיה.

ליציאת קול של הלפטופ מחברים כבל זכר שבצד השני יש כבל עם שני ראשי זכר שאותם מחברים לרסיבר/מגבר.

רוב כרטיסי הקול מוציאים סיגנל UNBalanced ורוב אם לא כל המגברים מקבלים סיגנל  Balanced דבר שיכול ליצור בעיה (זמזומים ורעשים).

בשביל לחבר את כרטיס הקול למערכת הגברה צריך לדעת קודם מה היציאה שיש לכרטיס הקול (לרוב PL קטן, כמו של אוזניות)  ואיזו כניסה יש

למערכת (מיקסר, ישר לפרוססור, מגבר, רמקול מוגבר).

אחרי שיודעים זה הכי פשוט אבל אני אתן לך את האופציות הבסיסיות. (אני יוצא מנוקדת הנחה שהיציאה מהמחשב היא PL קטן שמעכשיו יקרא M-PL)

אם יהיה שם DJ אז סביר להניח שהכניסות למיקסר שלו הן RCA שזה חיבור UNBalanced ואז אין בעיה, כל מה שצריך זה מתאם M-PL ->2XRCA.

אם יהיה שם מיקסר אז יש לו כניסות PL רגיל או XLR בדרך כלל שניהם Balanced ואז מה שצריך זה להכין כבל מיוחד או לעבוד דרך DIRECT-BOX

שזאת קופסא שהופכת סיגנל מUNBalanced  ל Balanced.

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה.

זה לא הקטע הקטע הוא שהמערכת ככל הנראה (אם הפותח ייתן פרטים אז יהיה אפשר לדעת)גדולה מדי על הכרטיס קול המסכן של הנייד

ואז הצליל שלפעמים שלא נשמע כל כך טוב במערכת ישמע חרא מה הבעיה להביא את השירים על דיסקים(מקוריים כמובן הם הכי טובים) ולתת לאחראי חבל להרוס את החתונה בגלל דבר כזה קטן

פורסם
  • מחבר

לא האמנתי שאני אקבל כל כך הרבה תגובות כל כך מהר... :xyxthumbs:

בכל מקרה הכ. קול שלי זה 3D Soud Blaster Pro compatitable sound 16bit intergraded (מקווה שזה אומר לכם משהו, כי לי זה לא...)

רוב כרטיסי הקול מוציאים סיגנל UNBalanced ורוב אם לא כל המגברים מקבלים סיגנל Balanced דבר שיכול ליצור בעיה (זמזומים ורעשים).

בשביל לחבר את כרטיס הקול למערכת הגברה צריך לדעת קודם מה היציאה שיש לכרטיס הקול (לרוב PL קטן, כמו של אוזניות) ואיזו כניסה יש

למערכת (מיקסר, ישר לפרוססור, מגבר, רמקול מוגבר).

אחרי שיודעים זה הכי פשוט אבל אני אתן לך את האופציות הבסיסיות. (אני יוצא מנוקדת הנחה שהיציאה מהמחשב היא PL קטן שמעכשיו יקרא M-PL)

אם יהיה שם DJ אז סביר להניח שהכניסות למיקסר שלו הן RCA שזה חיבור UNBalanced ואז אין בעיה, כל מה שצריך זה מתאם M-PL ->2XRCA.

אם יהיה שם מיקסר אז יש לו כניסות PL רגיל או XLR בדרך כלל שניהם Balanced ואז מה שצריך זה להכין כבל מיוחד או לעבוד דרך DIRECT-BOX

שזאת קופסא שהופכת סיגנל מUNBalanced ל Balanced.

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.

לא הבנתי, מה אמרת שצריך אם יש DJ (יש)

פורסם

אם יש שם DJ אני לא מבין למה אתה רוצה לחבר מחשב.

בכל מקרה תשאל אותו איזה כניסות יש לו למיקסר (או איזה מיקסר יש לו ונברר לבד).

רוב הסיכויים שיש לו כניסות RCA ואז אתה צריך כבל כזה:

rca2s.jpg

פורסם

עם 3D Sound Blaster לא תוציא הרבה סאונד איכותי מהלאפטופ

עדיף שתצרוב את המוזיקה שאתה רוצה ותיתן ל DJ ..

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה :xyxthumbs:

פורסם

אם יש לDJ הזה מערכת טובה אז עדיף שתביא מקורי(מה זה עדיף לא אמור להיות לך גנוב)

פורסם

הכי פשוט

דבר עם הדי ג'יי שלך או האיש הגברה, ספר לו שאתה רוצה לחבר את הלפטופ למערכת הגברה אני מניח שהוא ידאג לך לשתי קופסאות די איי ולחיבורים הדרושים.

פורסם

^^^

כל עוד הקול ייצא מהלפטופ זה ישמע חרא זהו סוף פסוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים