פורסם 2002 ביולי 2923 שנים ומאיפה המוצא שלך? אנחנו נקים יחידה מעורבת כמו מעורב ירושלמי ( המאכל בפיתה ) ואתה אולי תהיה הצלף שלנו לחיפוי מרחוק. מאוד כדאי לך להיות צלף אצלינו תקבל כוונות תרמיות,אופטיות וגם ציוד לראיית לילה מהמשוכללים ביותר ( מעודפי CCCP לשעבר ). אולי תפתחו ת'רד חדש? "יחידת חיסול רוסית" ? "קג"ב בעורף האוייב" ? מה שתרצו, אבל למה להרוס את הת'רד? : חאלס !!
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר יודע מה רעיון טוב ( למרות שאני פתחתי את הת'רד הזה ) עכשיו יחידת הMIXED RUSSIAN STRIKE SQUD או בקיצור הMRSS מבית HWZONE עוברת לת'רד חדש שאני אפתח עכשיו בפורום כללי.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר מתגייסים חדשים מופנים לת'רד היידה החדש MRSS שניפתח מבחנים ייערכו מחר בשעה 6 בערב תודה.וודקה תוגש חופשי.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר זה בגלל שבאמת הגזמנו לפחות זה היה טוב כל עוד זה נימשך סתם להעביר את הזמן.למנהלים סליחה אם עשינו ספאם בדרך אבל זה פשוט היתפתח ככה כמו איזה משחק תפקידים סטייל DND אז בקיצור SORRY.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מה זה אין פה אף אחד מחיפה חוץ ממני, אני מרגיש מקופח פגוע ואף מושפל בעליל.......
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר נכון WarMachine אתה צודק זו קונספירציה ענקית כלל עולמית להשפיל אותך באאאההההההההההההה.סתם השעה המאוחרת משפיעה עליי וגם הפופקורן שאני אוכל עכשיו כניראה.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים ידעתי שמישהו זומם פה משהו נגדי...חכו חכו הכל רואה ההוא מלמעלה.......(שמעון פרס שטס כל הזמן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.