פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר אז מה אם האירגון שלנו?DO WE HAVE A NEW OBJECTIVE ( במבטא רוסי קומוניסטי כזה )
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים תעלה לפורומים אחרים ותשלח לי את הלינק בפרטי טוב? :lol: או שתביא לי את הלינק לכתובת הזאת: ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אגב אני מהרצליה (קיפוח לא פיתוח).פחחחחחחחחחח.. אהבתי. :smoke:ואני מרמת השרון - צפונבוניה לשלטון! ;D
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר ועכשיו אני נתחיל לגייס חיילים חדשים לאירגון שלנו קורות חיים ייבדקו במקום ובהצלחה לכלום ממני עצמי ואנוכי ( סתם ) AK וPrototypE
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים ועכשיו נתחיל אם שאלה חדשה תגידו גם מאיפה אתם בעולם ( מקום לידה ), אני הגעתי מאוקראינה. ואללה ... גם אני !!! איזה חור בשם חרקוב או משו כזה גם אני אוקראיני!! מהעיר חרסון גם אני
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אני רוסי גאה ואני מבת ים!! (איפה שיש יותר מדיי שרצים מורוקאים סתומים ושחרחרים!) גם אני מצטרף לאירגון שבא להשמיד את כל המורוקאים בייקום וגם את התימנים והעירקים! :AR15: :AR15: בוא נפוצץ את כל מנסעדות הפלאפל והשווארמה בבת ים!! כחוץ מהפלאלפל של צחי כמובן!!! VODKA RULES PLAN RULES BLONDINKI RULES RUSSSIIIIAAAA RULLLLEEESSSS :lol: :lol: קבלו את תרומתי לקהילה הרוסית: דרך הגב אנשים כשביקרתי ברויס ראיתי שמה מוכרים הרבה חולצות כאילה מגניבות של לנין מראה זיין ועוד כמה יפות.. מישהו יודע מהיכן יתן להשיג כאילה בארץ מאיזור המרכז?? תודה! RUSSIA _ RULES
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר ובכן B0necrack3R comrade אני רואה שבהחלט יש לך מוטיבציה אבל מה הם קורות החיים שלך ( ניסיון קרבי )?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.