פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר ועכשיו נתחיל אם שאלה חדשה תגידו גם מאיפה אתם בעולם ( מקום לידה ), אני הגעתי מאוקראינה.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים ועכשיו נתחיל אם שאלה חדשה תגידו גם מאיפה אתם בעולם ( מקום לידה ), אני הגעתי מאוקראינה.ואללה ... גם אני !!!איזה חור בשם חרקוב או משו כזה
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר ואני הגעתי מויניצה ( זה ליד הגבול הרוסי ) ואין איזה נמל תעופה גדול בחרקוב?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים ועכשיו נתחיל אם שאלה חדשה תגידו גם מאיפה אתם בעולם ( מקום לידה ), אני הגעתי מאוקראינה.ואללה ... גם אני !!!איזה חור בשם חרקוב או משו כזהגם אני אוקראיני!!מהעיר חרסון
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר ישראל...ממממממממ לא בטוח ששמעתי על המקום אולי אתה מתכוון לISRA-HELL ???
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אני חושב שאנחנו מהווים כאן מעצמה ....התאגדו אחים אוקראינים !נקים שלטון , ונפיל את הממשלה , ואז נתחיל להפיל מטוסים על הולכי רגל תמימים בטיילת תל אביב , וניירט כל דבר שיכנס לגבול האווירי של המדינה !!!
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר שובר PrototypE שובר ויש לי עוד רעיון ניתקע פה איזה שילטון קומוניסטי כמו בימים הטובים כדי ללמד את הפלסטינאים מהי יד ברזל אמיתית :bash:
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים להחזיר את לנין מהמתים עכשיו או אחרי שתשתלטו על הארץ? : לנין סתם רכרוכי. אבל סטאלין... צריך אותו עכשיו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.