פורסם 2002 ביולי 2923 שנים izikd צפה לקבל מחר ביקור מהMRSS וMARKING תמשיך מכאן אני עייף. da comander ;D :smoke:
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר izikd בלי לחץ מה אתה מתעצבן זה כולה פורום, אתה לוקח את זה רציני מדי זה לא בריא.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים izikd בלי לחץ מה אתה מתעצבן זה כולה פורום, אתה לוקח את זה רציני מדי זה לא בריא.נראה לך אני משום דבר לא מתעצבן למה???אבל אני חושב שלמישה עלו הפיוזים?? :asthanos:
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר Da kamo ti nojin? posli mina on bodit zobi pa asfalto sabirat!וואלה דיבור בדיוק כמו של מאפיונר רוסי ( ראיתי איזה סרט רוסי ישן בRTR ) אתה צריך לשקול ברצינות להיצטרף אלינו יש לך מקום איתנו.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים Da kamo ti nojin? posli mina on bodit zobi pa asfalto sabirat! eta bel haroshey smeh ;D
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים Da kamo ti nojin? posli mina on bodit zobi pa asfalto sabirat! eta bel haroshey smeh ;D da eto tochna :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים Da kamo ti nojin? posli mina on bodit zobi pa asfalto sabirat!וואלה דיבור בדיוק כמו של מאפיונר רוסי ( ראיתי איזה סרט רוסי ישן בRTR ) אתה צריך לשקול ברצינות להיצטרף אלינו יש לך מקום איתנו.Bart 2 ? ahoitilni film
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.