פורסם 2002 ביולי 2923 שנים "( משיגי גבול יורעלו מוודקה )"אצלנו בעיר אחד כבר מת מזה ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים zatnikas idiot ומי שרוצה לראות קצת רוסית... (לא שאני מבין במה שאני כותב ברוסית כי אני לא מבין רוסית ואני לא יודע מה כל מקש שלי= או רוסית...) אז קבלו: цушкошаьфшырагфцабьцфаптьшзутагшуирашъьзушопъу9кгйоцщбабьшгрהזכרתי כבר שאני לא מבין כלום?...
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר MIXED RUSSIAN STRIKE SQUD היא יחידת חיסול סודית של עולים חדשים בישראל שמחסלים את כל מישמתנגד להם ponaw?
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר שכחתי זה מסווג, אז לילה טוב לכולם ולMRSS המפקד הטקטי שלכם בשטח פורש למנוחה עמוד נוח.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים שלום ולא להתראות... ;D יואו אולי תשתוק כבר כמה שטויות אתה מוציא מהפה (חזיר) שלך שתוק כבר דיייייי הורס כל שיחה עם הז**** שכל שלך
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים יואו אולי תשתוק כבר כמה שטויות אתה מוציא מהפה (חזיר) שלךשתוק כבר דיייייי הורס כל שיחה עם הז**** שכל שלךקודם כל אני גאה בתמונה שלי! (כמו שאתה גאה בקטן שיש לך בין האשכים...) שנית אין פה ספירת הודעות... ואם מישהו פה צריך לחזור לחור ממנו בא זה אתה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.