פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שלום אני חדש פהרצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדיםעם תסבירו לי כך זה היה נחמד:מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל***תודה רבה
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים במקרה יש נושא כזה בדיוק 2 הודעות למטה היה קשה להסתכל שם? זה קשה מדיי להזיז תעכבר 2 סנטימטר?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר במקרה יש נושא כזה בדיוק 2 הודעות למטה היה קשה להסתכל שם? זה קשה מדיי להזיז תעכבר 2 סנטימטר?נו מה את עצבני כאילו ירדו לך 200$ מהכיס אכשובעעעעעעעעאיזה כרזילא הסתכליתי בכלל למטה מה יש לי לחפש שם? אכשו אני יסתכל
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר במקרה יש נושא כזה בדיוק 2 הודעות למטה היה קשה להסתכל שם? זה קשה מדיי להזיז תעכבר 2 סנטימטר?ואני לא ראתי שום דבר בנושא הזהאולי תביא לינק לפה של הנושא?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים AMD. AMD יותר טוב למשחקים, INTEL יותר טוב לקידודי סרטים. כעיקרון, כמעט תמיד ממליצים פה על AMD אז אני חושב שבדרך כלל הוא הבחירה הנכונה. לא יכול להסביר לך למה. דבר שני, תקרא את החוקים
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר AMD. AMD יותר טוב למשחקים, INTEL יותר טוב לקידודי סרטים. כעיקרון, כמעט תמיד ממליצים פה על AMD אז אני חושב שבדרך כלל הוא הבחירה הנכונה. לא יכול להסביר לך למה. דבר שני, תקרא את החוקים סוף סוף משהו בפורום הזה בנאדם תודה רבה אחי ואני הולך לקרוא חוקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.