עבור לתוכן

עזרתכם בבנית מפרט שמבוסס על FX57

Featured Replies

פורסם

חבל על המעבד אבל תרגיש חופשי לזרוק כסף..

בכל מקרה..

את המסך כבר יש לך? אם לא זה יהיה ממש טיפשי לקנות אותו, הוא מיושן (25ms) וגרוע למשחקים:

http://graphics.tomshardware.com/display/20030902/19_lcd-05.html

מסך הרבה יותר מומלץ יהיה ה-Viewsonic VP191B, מחירים ב-ZAP.

לקחת 7800GTX ת'אמת יהיה קצת טיפשי.. המסכים הרי עובדים ברזולציה של 1280x1024.. זה כרטיס שמראה את היתרונות שלו רק ברזולציות הגבוהות (יותר..)

וציינת שאתה גם בכלל לא גיימר כבד.. כרטיס כמו X800XL של Powercolor או Club-3D לדעתי יהיו מעל ומעבר לצרכיך (ועדיפים מה-6800 הרגיל).

כונן קשיח עדיף ללכת על SATA-II של WD אני מאמין.

כרטיס קול תסתפק במובנה על הלוח עד שיצא ה-Xi-Fi.

צורב רגיל - עדיף לקחת קומבו, ככה גם תהיה לך אפשרות להעתיק סרטי דיוידי ישירות.

פורסם

מכיוון שאתה רואה DVD במחשב, הייתי משקיע קצת יותר בשקט, להלן כמה שינויים שהייתי עושה:

1. הייתי משקיע בדיסק קשיח 1 של סמסונג בנפח 250GB בטכנולוגית SATA2, סמסונג הכי שקט ויותר תהנה בזמן צפייה בDVD, עוד בשונא הדיסק הקשיח, הייתי שם דיסק קשיח שני שיהיה 36GB ב10,000 RPM, אם כזה תקציב זה כיף.

2. כרטיס מסך הייתי יורד לX800XL, אם אתה לא חייב לשחק כמה שנים בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים, להריץ משחקים הוא יריץ עוד הרבה זמן, אגב, תיקח X800XL של ג'יגאבייט, הוא בא עם קירור פאסיבי וזה עוד נקודה ששוה לשקול בקקשר לשקט.

3. בקשר לזיכרונות אני לא מבין למה אתה צריך זיכרונות לOC אם כל המפרט לא מתאים לOC.

4. הייתי שוקל לשים ביג טייפון על המעבד גם כן, בשביל השקט.

5. אני לא יודע איך המאווררים של המארז הזה, אבל יכול להיות שגם אותם תצתרך להחליף בשביל השקט, כנ"ל המאווררים של הלוח.

טוב זה הדברים הבולטים ששמתי לב עליהם, בעיקרון אתה צריך משהו שמתאים לשקט מירבי בשביל צפייה בסרטים.

אגב, למה קנית את המעבד המפלצתי? אם אתה לא מתעסק כלכך במשחקים, אפילו הייתי שוקל כפול ליבה.....

פורסם

מכיוון שאתה רואה DVD במחשב, הייתי משקיע קצת יותר בשקט, להלן כמה שינויים שהייתי עושה:

1. הייתי משקיע בדיסק קשיח 1 של סמסונג בנפח 250GB בטכנולוגית SATA2, סמסונג הכי שקט ויותר תהנה בזמן צפייה בDVD, עוד בשונא הדיסק הקשיח, הייתי שם דיסק קשיח שני שיהיה 36GB ב10,000 RPM, אם כזה תקציב זה כיף.

2. כרטיס מסך הייתי יורד לX800XL, אם אתה לא חייב לשחק כמה שנים בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים, להריץ משחקים הוא יריץ עוד הרבה זמן, אגב, תיקח X800XL של ג'יגאבייט, הוא בא עם קירור פאסיבי וזה עוד נקודה ששוה לשקול בקקשר לשקט.

3. בקשר לזיכרונות אני לא מבין למה אתה צריך זיכרונות לOC אם כל המפרט לא מתאים לOC.

4. הייתי שוקל לשים ביג טייפון על המעבד גם כן, בשביל השקט.

5. אני לא יודע איך המאווררים של המארז הזה, אבל יכול להיות שגם אותם תצתרך להחליף בשביל השקט, כנ"ל המאווררים של הלוח.

טוב זה הדברים הבולטים ששמתי לב עליהם, בעיקרון אתה צריך משהו שמתאים לשקט מירבי בשביל צפייה בסרטים.

אגב, למה קנית את המעבד המפלצתי? אם אתה לא מתעסק כלכך במשחקים, אפילו הייתי שוקל כפול ליבה.....

יש לי שאלה לא קשורה,מה יותר טוב כפול הליבה או ה FX-57 ?אגב תחשבו על זה שעוד כמה שנים (2-3) הוא ירצה לשחק במשחקים כבדים לא שווה לשים לו 7800GTX?:x

או X850XT ..מינימום אם יש לו כזה תקציב עדיף ללכת על כ"מ שיחזיק לו להרבה זמן לא?זאת רק דעה שלי אל תהרגו אותי אם אני טועה :|

פורסם

פשש איזה קהילה יש לנו ב HWZONE יש כבר FX-57 מעבדי כפולי ליבה של AMD ומעבדי כפולי ליבה של אינטל קירורי גז

ממש יופי!

אתה אמרתה שאתה רואה מלא סרטים נכון?

אז למה ללכת על LCD קח איזה CRT טוב שעולה בסביבות ה 1900-2000 ותחסוך לך כסף ותיהיה יותר מרוצה

לדעתי הקירור גז מיותר לגמרי כי המפרט לא כך כך לאוברקלוק עצבני כנ"ל הזיכרונות אני הייתי לוקח זיכרונות מבוססי TCCD של OCZ

שעולים באזור ה 1400

הייתי עוצר בעדך לקנות את ה FX 57 אבל כבר קניתה

כי ה FX 57 מיועד בעיקר לגיימרים ואוברלוקרים כבדים במיוחד מה שלא נראה לי אתה בדיוק אתה צריך ידע גדול בנושא

כפולי ליבה 4400 היה יותר טוב במקרה הזה!

עדיף ללכת על ה 7800GTX במחשבה על העתיד

הרמקולים שבחרתה מעולים הם הרמקולים הכי טובים בעולם שניתן היום להשיג למחשב!!!

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים