עבור לתוכן

מי נתן להם מיקרופון?

Featured Replies

פורסם

אני בעד עיתונות חופשית אבל בזמן האחרון זה כבר עובר כל גבול! ראיתי חדשות בשעה 18:00 בערוץ 2. מראים הפגנה של נערים/ות וקבוצה של חיילים מסכנים שמנסים למנוע מבעדם להיכנס אל תוך הגוש. המתנחלים צועקים להם באוזן, מתקרבם אליהם בצורה מעצבנת ומקניטים אותם. והחיילים??? הם עומדים בשקט ומנסים להיתנתק מאותו מעמד בהם הם נמצאים. אך לא זה מפריע לי. רואים שם איזו נערה משתלחת וצועקת על חיילים מסכנים את אותם משפטים נדושים ("יהודי לא מגרש יהודי, חייל סרב פקודה וכו'). לאחר מכן מראיינים את אותה "גיבורה" בטלויזיה. נערה שבקושי מוציאה 2 משפטים תקינים מהפה מתגאה איך היא הטרידה חיילים ומשתמשת בתירוצים של מפגרים (הם התחילו). אני אומר לעצמי איך נותנים במה לחבורה של ילדים מפגרים??? אני בעד דעות רציניות וטיעונים רציונליים - לא משפטי "הם התחילו!".

אם זו מדינת חוק צריך לכבד את החוק.

פורסם

הולכים לפנות אותם מביתם, גם את חופש הדיבור אתה רוצה למנוע מהם? :s07:

דווקא האינטרס שלך בתור אחד התומך בפינוי זה לתת להם לדבר ולהוציא תסכול מול המיקרופון. אם היו מוציאים אותך מהבית, לא היית מתנהג אחרת מהם.

פורסם
  • מחבר

לא צריך להתנהג כמו חיות. הרי ירצו או לא הם יצטרכו לעזוב. אז למה לבזבז את הזמן והכסף של כולם. אולי הם יוכלו לקבל פיצויים גדולים יותר.

פורסם

חופש דיבור -> בכיף

אלימות נגד חיילים והתגאות בזה -> דבר אחר

הבעיה פה היא לא בתקשורת שתפקידה לתת במה, אלא בנערים שהתפרעו, והתפארו הזה.

מותר להפגין בהמון דרכים, לא צריך להפריע לכוחות הביטחון ששמרו עליהם בחירוף נפש כל עוד הממשלה החליטה שנשארים שם

פורסם

אם היו מוציאים אותך מהבית, לא היית מתנהג אחרת מהם.

אם היו מוציאים אותי מהבית ומביאים לי בית חדש, במקום מוגן לעומת איפה שהייתי, ופיצויים, הייתי מעצב את שערות התחת של שרון בצורת "תודה" והולך ונהנה בחולות ניצנים.

פורסם

דוגרי להרבה מהם הכל זה רק עניין של פיצויים.

מי שבאמת אכפת לו מהבית שלו, לא היה ממהר לבנות עוד תוספות לבית, רק כדי לקבל פיצויים גדולים יותר..

ומתנחלים עושים את זה.

כל העניין של חופש הדיבור זה סבבה.

אבל יש גבול. צריכים לעצור אותם לפני שהם מתחילים עם הסתה. הם כבר עברו את הגבול.

לחסום כבישים, לעשות מטעני דמה.

כשהערבים שמים מטען שמים את הכפר בהסגר.

המתנחלים שמו כבר יותר ממטען אחד. אני חושב שגם אותם כבר צריך לשים בהסגר.

חוץ מזה שהצבע הכתום כל כך יצא מכל החורים. זה ממש נאמס לראות אותו בכל מקום. אני אהבתי את הצבע הזה פעם, ועכשיו הוא נדוש :smile1:

פורסם

אויל די להשוות אותם לערבים?

באמת המתנחילם אבל כבר די נמאסו כל החסימת כבישים והמטענים שלהם זה פשוט טמטום פעם עוד הייתי נגד זה אבל אז הבנתי שלא שווה לסכן חיי אנשים על החארות האלה ועוד הם חוסמים כבישים כאילו זה יעזור להם בגלל זה שונאים אותם עוד יותר, טיפשים.

פורסם

תלמד לכתוב כמו בנאדם לפני שאתה לוקח מונופול על כמה אוהבים או שונאים אותם.

פורסם

הולכים לפנות אותם מביתם, גם את חופש הדיבור אתה רוצה למנוע מהם?  :s07:

דווקא האינטרס שלך בתור אחד התומך בפינוי זה לתת להם לדבר ולהוציא תסכול מול המיקרופון. אם היו מוציאים אותך מהבית, לא היית מתנהג אחרת מהם.

הבעיה שלא אותם עומדים לפנות! הם מנסים להיכנס לאיזור שאותו עומדים לפנות, ואת זה מנסים למנוע, כדי שביום הפינוי הפרחחים האלה לא יעשו את השטויות האלה.

ואני נגד הפינוי, שלא תבינו לא נכון, אבל התנהגות חייתית כזו פשוט לא מקובלת עלי! במקום החיילים האלה, אני הייתי פשוט נותן לפסיכית הזו סטירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים