עבור לתוכן

צריך המלצה לדיסקמן

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת

אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...

פורסם

תעבור לנגני MP3...

עזוב את הדיסקמן... עבר זמנו

פורסם

למה לבאס אנשים עם תשובות כאלה.... זה לא ממש תורם.

יש אנשים שאוהבים דיסקים בודדים ולא להסתובב בין מיליון ספריות.

אבל יש נקודה אחת - תשתדל שהנגן יכלול תמיכה בMP3. ככה תוכל לנגן את הדיסקים שאתה אוהב וגם אם פתאום יבוא לך להעמיס ימבה MP3ים לאיזה טיול או נסיעה.

המלצות, מישהו אחר.. אני לא בעניינים :)

פורסם

כרגע יש לי   SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת

אני רוצה נגן חדש ואני חושב על  SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...

אתה חי בעבר גבר....

רווצה המלצה לווקמן משוכלל??

עשכיו ברצינות תקנה MP3!!!

זה עולם אחר

פורסם

דיסקמן טוב יעלה אולי 400 שקל. איזה flash player תקנה בכסף הזה? חצי ג'יגה? ומה אם יש לו כמה ג'יגה של מוזיקה?

פורסם

דיסקמן טוב יעלה אולי 400 שקל. איזה flash player תקנה בכסף הזה? חצי ג'יגה? ומה אם יש לו כמה ג'יגה של מוזיקה?

תשמע הוא לא אמר מה התקציב שלו אם הוא מחפש דיסקמן טוב אז זה זה

http://zap.co.il/model.asp?model_id=8549

במחיר הזה אפשר לקנות

http://zap.co.il/model.asp?model_id=38384

במידה והתקציב הוא 1100+- אז עדיף ללכת על הMP3 הכול בקציב שלו...

אם זה 400 שקל אז עדיף דיסקמן... :xyxthumbs:

פורסם

האם הנגן הישן שלך הצליח להשמיע דיסקים צרובים?

יש לי דיסקמן מעולה של סוני שמצליח לקרוא רק דיסקים קנויים. כל דיסק צרוב פשוט לא מתקבל.

זה הגיוני ? האם יש איזה שהוא מחסום טכנולוגי או שאני פשוט לא צורב בפורמט הנכון?

מצטער על הגנבה.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהיה לי יh120 איזה עשרה חודשים ולפני חודשים בערך הוא נגנב!@#%#$<?%!#$%<?^!

בכל אופן אני מודע לחסרונות העצומים של דיסקמן אבל אין לי את הכסף כרגע להוציא על X5L מה גם שהשיפור בסאונד הוא מאוד נחמד...

- לct580 לא היתה שום בעיה עם דיסקים צרובים והאמת היא שחשבתי בהתחלה להזמין את אותו נגן בדיוק אבל בנגנים החדשים יש יתרון של זמן ניגון ארוך במיוחד ואפילו שלט

אין לי בעיה להוציא 600-700 שקל על הנגן החדש אבל ממש לא היתי רוצה נגן פלאש של ג'יגה וגם לא חשוב לי תמיכה בmp3 אם כבר אז כבר...

(בואו נתפשר ונגיד שזה רק עד שיהיה לי כסף לmp3 הבא שלי... ;))

פורסם

האמת היא שהיה לי יh120 איזה עשרה חודשים ולפני חודשים בערך הוא נגנב!@#%#$<?%!#$%<?^!

בכל אופן אני מודע לחסרונות העצומים של דיסקמן אבל אין לי את הכסף כרגע להוציא על  X5L  מה גם שהשיפור בסאונד הוא מאוד נחמד...

- לct580 לא היתה שום בעיה עם דיסקים צרובים והאמת היא שחשבתי בהתחלה להזמין את אותו נגן בדיוק אבל בנגנים החדשים יש יתרון של זמן ניגון ארוך במיוחד ואפילו שלט

אין לי בעיה להוציא 600-700 שקל על הנגן החדש אבל ממש לא היתי רוצה נגן פלאש של ג'יגה וגם לא חשוב לי תמיכה בmp3 אם כבר אז כבר...

(בואו נתפשר ונגיד שזה רק עד שיהיה לי כסף לmp3 הבא שלי... ;))

לא כדיי לחסוך?

אם יש לך עבודה או אם תוכל להשיג אחת נורמלית , אתה יכול להרוויח את החוסר של ה-400-500 שקל בשבוע אחד, בשביל נגן ממוצע+!

פורסם
  • מחבר

אי יאיא כואב לי רק לשמוע את זה...(לקרוא את זה)

מה אפשר לעשות אני חיל

700 שקל בחודש חיים קשים...

האמת היא שפעם ביחד עם הדיסקמן קניתי גם מגבר total air head ואוזניות etymotic er-4s ואני חושב שזה בזבוז לשמוע איתם mp3

ובקשר לנגן של סוני הוא עולה הרבה יותר מהפנסוניק (לא מצאתי ביקורות על שניהם) ואני לא מבין מה טוב בו בכלל

אם מישהו יכול להסביר את ההבדל ומה עדיף...

פורסם
  • מחבר

אני מסרב להאמין שהדיסקמן יצא לגמרי מהתודעה

איפה כל האודיופילים ?? גם הם עברו כבר לMP3??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים