פורסם 2005 ביולי 1520 שנים Happy happy, Joy joy!!! :jump: אנוידיה שחררו היום (בשעה איכותית ומוצלחת), גירסה עדכנית של הדרייברים עבור ערכות השבבים Ein-Force IV (אין כוח ארבע), עבור משתמשי ה AMD. להורדה - http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.66.html *הערת עוף-טופיק : לא יודע מה אתכם, אבל אני קצת מפקפק בגירסה שמספרה הוא 666... אבל כמו תמיד, אני לא יכול שלא לעדכן, אז אנסה ואודיע לכם.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים בהצלחה! גרעעעעעעפפפפפפסססססס.... אויייייי, סליחה. :-X לבריאות! ;D * נ.ב. גם אני לא הייתי בוטח בדרייבר 666, למרות ששמעתי שלאחרונה גילו שמספר השטן אינו 666 אלא 676 או משהו כזה, לא זוכר :-X
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים לבריאות! ;D * נ.ב. גם אני לא הייתי בוטח בדרייבר 666, למרות ששמעתי שלאחרונה גילו שמספר השטן אינו 666 אלא 676 או משהו כזה, לא זוכר :-X מספר השטן התגלה כ 616 ליתר דיוק אולי תחכו לביקורות על הדריבר
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים אני אחרי התקנה זה רק אני או שהווינדווס מתחיל לעלות יותר לאט?הייתה לי עוד בעיה שעלה הווינדווס לקח לו איזה 4 דקות לזהות את המשתמש שלי בתוך המערכתעד אז הכל היה תקועעכשיו זה הסתדראבל גיליתי שכשאני מבטל את הכרטיס רשת של nv המחשב עובד טיפה יותר מהראבל עדיין מרגיש איטי כזה..
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים לכל בעלי הNFORCE3 המתוסכלים שלא קיבלו דרייבר חדש כבר הרבה זמןאל תתייאשו, גם אתם יכולים "להנות" מהדרייבר החדש, רק שמדובר בקצת יותר מלהוריד ולהתקין.קודם כל, תורידו את ה 5.10 (הרשמי האחרון של NFORCE3).תפתחו את קובץ ההתקנה לתוך ספריה, תמחקו את התוכן של הספריה IDE\WINXP ואת הספריות AUDIODRV ו AUDIOUTL.תורידו את הגירסה החדשה ותפתחו אותה לספריה אחרת. תעתיקו את התוכן של הספריה IDE\WinXP\PATARAID ל IDE\WINXP ואת הספריות AUDIODRV ו AUDIOUTL וזהו, אתם יכולים להשתמש בדרייבר החדש.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים כי NVIDIA לא חושבים על בעלי ה NFORCE3 אבל זו פלטפורמה פופולרית מאוד ,אני מתקשה להבין. עריכה-וגם מה יתן לי הדרייבר החדש? יהיה שיפור ביצועים ,למשל באיכות הסאונד?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים בטוח שיש דרך טובה יותר אבל זאת הדרך שאני מכירפשוט תעשה PROPERTIES ב DEVICE MANAGER על הבקר כוננים לדוגמא[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.