עבור לתוכן

בקשר למעבדי amd נגד intel

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהיום ההבדל בביצועים למעבדים באותו טווח מחירים הוא לא מספיק גדול כדי שיהיה אפשר חד משמעית להגיד עדיף מעבד כזה או אחר. אני מתייחס לעבודה כללית במחשב, ולא לקטגוריה ספציפית. זה עניין של טעם בלבד.

פורסם

ההבדל הוא לא גדול זה ברור, אבל עדיין יש קצט העדפה לכוון AMD בגלל הביצועים

קח כל סכום כסף, לדוגמא 1000 ש"ח , שבהם אתה יכול לקנות מעבד AMD (נגיד ווניס 3000 , 64 ביט ) ומעבד אינטל ( פרסקוט 3.0 MHZ במקרה זה בלי 64 ) הווניס ייתן ביצועים יותר טובים ורואים את זה בבנצ'ים . ההפרשים הם סה"כ מאד קטנים

פורסם
  • מחבר

אם מישהו לא משחק במשחקים אתם עדיין מציאים לו amd 64 למה?

ובקשר ל64 נגיד משחק כמו דום 3 הוא לא תומך ב64 נכון?באופן אוטומטי זה יפעל במעבד על 32 ? ואם נגיד הוא היה תומך 64 אז ההפרש היה ניכר בין amd 64 לפרסקוט?

ועוד שאלה פנטיום d כפול ליבה יותר טוב מ amd 3000 64 במשחקים?

פורסם

אם מישהו לא משחק במשחקים אתם עדיין מציאים לו amd 64 למה?

תלוי מאוד מה הוא עושה. אם תלת מימד וקידודים ועבודה במקביל על תוכנות כבדות מציעים לו אינטל.

אם משחקים, תוכנות מתימטיות וכו'.. אז AMD.

למה?

1) היום מעבד פחות או יותר מקביל של אינטל עולה עדיין יותר מ AMD. עד לא מזמן מעבד 64 ביט של אינטל עלה כ 1600 שקל בעוד שהמקביל לו של AMD עלה חצי. ואם כבר קונים מעבד חדש למה לא לקבל אפשרות ל 64 ביט?

2) הפרסקוטים מתחממים.

3) ה AMD מצויינים ל OC אפילו עם קרור סטוק. הפרסקוט גם אבל אז תצטרך לקנות קרור חייתי.

ובקשר ל64 נגיד משחק כמו דום 3 הוא לא תומך ב64 נכון?באופן אוטומטי זה יפעל במעבד על 32 ? ואם נגיד הוא היה תומך 64 אז ההפרש היה ניכר בין amd 64 לפרסקוט?

כן זה יפעל. לא, כרגע 64 ביט לא ממש נותן יתרונות במשחקים.

ועוד שאלה פנטיום  d כפול ליבה יותר טוב מ amd 3000 64 במשחקים?

כרגע לא. הוא לא משהו במשחקים. החוזק שלו זה באפליקציות שתומכות בריבוי "מעבדים". משחקים לא תומכים בריבוי מעבדים עדיין. כשיתמכו נוכל לראות מה יקרה.

פורסם

אני רק רוצה להבהיר פה משהו קטן אחד

במערכת עד סכום X (שזה 99% מהמערכות שעברו בפורום הזה)

יש ל AMD יתרון בכלל לא קטן

מעבד שעולה 850 שקל ונותן ביצועים כמו אחד של 1100 שקל

משאיר הרבה יותר כסף לשאר המערכת

לא להוסיף את העובדה שאם כבר אינטל אז רק עם צ'יפסט 945P/G / 955X מה שמייקר את העסק עוד יותר

וזכרונות DDR2 חובה מה שמייקר עוד

בקיצור יש הפרש נטו של בערך 1200 שקל בשביל אותם ביצועים

פורסם

חחח הבאת לינק לסרט בין 5 שנים

AMD אמרו בזמנו שהם יכניסו מנגנון כיבוי אוטומטי בTBRED (או TBREDB?) אני לא יודע אם הם הכניסו לTBRED באמת אבל מה שאני יודע ב100% זה שיש לA64 מנגנון כיבוי אוטומטי , האמת שTHG עשו גם סרט חדש יותר בביקרות על ה3200 והFX51 ששם מראים אותם שורדים הורדת גוף קירור... לא מצאתי את זה עכשיו

פורסם

צודק , גם אני לא מצאתי את הסרט השני

בכל מקרה נראה לי שהנקודה פה ברורה

פורסם

בAMD ההגנה הזאת לא מובנת במעבד אלא בלוח

כלומר למעבד אין מנגנון של thermal throttling.

אתה יכול לקבוע טמפ' כיבוי בלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים