עבור לתוכן

אוזניות למשחקים ושמיעת מוסיקה במחשב עד 200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום תשובה, רוב הדיונים שהיו על אוזניות עד 200 ש"ח לא נענו או שהתשובות לא היו רלוונטיות כלפיי.

עכשיו האוזניות היחידות שמצאתי שנראות לי יחסית נורמליות הן אלו:

ALTEC LANSING AHS502 שעולות מ150 ש"ח בנועה.

עם יש אופציות טובות יותר מהAם עד 200 שקל בבקשה !

תודה מראש.

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3578&catcode=499

פורסם

בדיוק ראיתי את הסנהייזר HD202 ב220 שקל, נראה לי דיל טוב.

http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_23/products_id/56

לא שמעתי אותם בעצמי, אבל שמעתי את ה212 פרו, ואני מניח שה202 הן רמה אחת מתחת... אוטמות בכלל לא רע - רעשים מבחוץ יהיו מאד מעומעמים, ומי שמסביבך לא ישמע שום דבר ממה שאתה שומע. מה שאני זוכר (שמעתי אותם בפסח אני חושב, אז קשה לי לפרט) זה סאונד בכלל לא רע, בעיקר באס דומיננטי.

מחיר מצוין לדעתי, בארץ אני לא חושב שתמצא יותר טוב מהן במחיר הזה. אם תשקיע עוד קצת יש לך את הגראדו SR60 ב400 שקל בזיגזג.

פורסם
  • מחבר

נראה לי באמת כמו אפשרות טובה. ומצאתי באתר עוד כמה אוזניות שנראות לי כמו אפשרויות טובות רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ככה שעם מישהו יכול לומר לי איזה מהן יותר טובות אני אשמח, האופציות הן כאלו:

Sennheiser HD 202

Sennheiser HD 433

Sennheiser HD 437

Sennheiser eH 150

תודה!

פורסם

נראה לי באמת כמו אפשרות טובה. ומצאתי באתר עוד כמה אוזניות שנראות לי כמו אפשרויות טובות רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ככה שעם מישהו יכול לומר לי איזה מהן יותר טובות אני אשמח, האופציות הן כאלו:

Sennheiser HD 202

Sennheiser HD 433

Sennheiser HD 437

Sennheiser eH 150

תודה!

יש לי את ה433 והן אחלה...לא משהו מפוצץ אבל מתאים ביותר לשמיעת מוזיקה. אם אתה רוצה תשאל שאלות חופשי..

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל הייתי רוצה לדעת איזה מהדגמים שהבאתי הוא המומלץ ביותר. ???

פורסם
  • מחבר

בבקשה זה חשוב! עם מישהו יכול לומר לי איזה מהדגמים שהבאתי הוא הטוב ביותר ומאתים בעיקר לשמיעת מוסיקה ומשחקים במחשב? תודה מראש.

הדגמים:

Sennheiser HD 202

Sennheiser HD 433

Sennheiser HD 437

Sennheiser eH 150

פורסם

אני לא חושב שיש מישהו שבאמת שמע את כל הדגמים האלה. ה437 וה202 הם יותר מוכרים, אני הייתי הולך על אחד מהם (אבל זה לא אומר שהם אלה שיישמעו לך הכי טוב).

בשביל המחיר, אני חושב שתהיה מרוצה עם כל אחד מהדגמים.

פורסם

תריץ חיפוש לביקורות בגוגל...

כמו שנאמר אנשים מכירים בעיקר את ה437 וה202, שמבין שתיהן זו פשוט שאלה של פתוח/סגור (437 פתוחות, 202 סגורות)...

אבל באמת שכדאי לך להריץ חיפוש לביקורות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

את ה202 שמעתי, לא משהו מיוחד חוץ מיזה שאתה לא שומע שום דבר שקורה מסביבך (סגורות) לא התלהבתי ממש.

הרצתי חיפוש בגוגל לדגמים הנ"ל ולא הצלחתי למצוא ביקורת רצינית על אף אחד מהדגמים רק כמה דעות אישיות של אנשים, אני חושב שאני יילך הHD437, תודה בכל מקרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים