פורסם 2005 ביולי 1720 שנים חיפוש היה מוצא לך את זה,בלוחות אם בעלי "dual bios" יש שני רכיבי זיכרון bios שיכולים להפעיל את המחשב לפי בחירתך.נגיד ואתה רוצה לעדכן ביוס אבל העידכון לא הצליח אז אתה פשוט עובר לביוס השני והמחשב יעבוד.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים A computer motherboard that contains two BIOS chips, a main BIOS and a backup BIOS. This type of motherboard setup helps a motherboard recover from any issues that may happen during a BIOS update, helps protect the BIOS from any potential virus, and helps with any other issues that may arise related to the BIOS
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר ואיך אני עובד לביוס השני??יש מצב שהוא לא מותקן אצלי??ד"איש לי תלוח gigabyte k8ns ultra 939
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר סה"כ דבר שימושי ורצוי ביותר, הלוואי והיה כזה על הצורב והכרטיס מסך שלילמההה?שיהיה גם שם גיבוי??ושמע שניה אחי ניסיתי את מה שאמרתי ולחצתי על f9 כדי להכנס ל xpress recovery אבל הוא אומר לי hd does not support hpapress any key to exitלמה הוא אומר לי את זה???(לא ממש הבנתי מה זה אומר מזה hpa??)וhd הכוננה הארד דיסק??ודבר אחרון איך אני יודע מה הגרסה של הביוס שלי??כתוב לי כשאני מדליק תמחשב תאריךך אולי זה זה??התאריך הוא 2004\24\9
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר יכול להיות שהגרסה שלי היא f2??ובביוס כשלחצתי f8 אז הוא נכנס לי לניהול הזה ווהיה שם כמה אפשרויות כומ לעדכן ביוס ראשי לגבות על דיסקט את הביוס הראשי ועודאז למה באיתחול הוא מראה שגיאה ?(כתבתי אותה בהודעה הקודמת)ועוד דבר קטןכשמעדכניים ביוס הולכת האחריות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.