פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים רק עכשיו ראיתי את זה, עבודה יפה, אבל בהחלט מבולגנת, יש כבר התקדמויות ? מה עם קצת טמפרטורות ? :
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים ראיתי בתמונות את מה שמחזיק את הצינורות ,לא הכי בטוח אני ממליץ לך לשם "בנד"
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים נו הוא "גמור" כבר ??? ??? ??? ??? ???יש לי גם אפשרות לעשות את זה לבד אבל אני מת מפחד להכניס את זה למחשב!!!נ.ב חשבת מה קורה אם יש לך סתימה...... נכו מאד הולך המחשב :hideing_behind_computer: :hideing_behind_computer: אז אלי לכל בלוק תוסיף איזה מאורר קטן למקרה חרום
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים נ.ב חשבת מה קורה אם יש לך סתימה...... נכו מאד הולך המחשב וזה בניגוד למאוורר סטנדרטי שלא יכול אף פעם להתקלקל.
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים נ.ב חשבת מה קורה אם יש לך סתימה...... נכו מאד הולך המחשב וזה בניגוד למאוורר סטנדרטי שלא יכול אף פעם להתקלקל. אז זהו ש... יכול להיות מקרה...
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אם תהיה תסימה, המים יתצחממו לאט לאט, למרות שאני חושב שזה יתן אפקט של קירור פסיבי סביר..
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אם תהיה תסימה, המים יתצחממו לאט לאט, למרות שאני חושב שזה יתן אפקט של קירור פסיבי סביר..להזכירך זה בלוק כמו רואש באלאתה בלי צלעות קרור
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים נ.ב חשבת מה קורה אם יש לך סתימה...... נכו מאד הולך המחשב וזה בניגוד למאוורר סטנדרטי שלא יכול אף פעם להתקלקל. אז זהו ש... יכול להיות מקרה... חשבתי שהסרקאזם היה ברור שם : אם לא אז אני אבהיר שזה היה במטרה להבהיר ששום פתרון לא בטוח אז אין סיבה דדוקא לפחד מקירור מים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.