פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אני ממליץ לך להריץ אותה מחוץ למארז עם מים לכמה ימים לבדוק את אמינות הבניה.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים לגל הרוחות תגיד את הטמפרטורה!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D TOPIC [shadow=blue, 2, 300] "AQUATRON" [glow=red, 50, 600]כמעט מוכן!! [/glow] [/shadow]
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים לא הבנתי איך עשית את הבלוק למעבדים?וגם אתה THE_BYTER פרט הסבר ונמק.חוץ מזה איכותי.לא יכלת לסדר את הבאלגן?
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים עבודה מקצועית מאוד - אני מקווה שזה אכן יעבוד טוב כמוו שזה נראה. כל הכבוד! הכבלים הכסופים נראים נהדר. האם יצרת בעצמך? ואם כן איך.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים לא הבנתי איך עשית את הבלוק למעבדים?וגם אתה THE_BYTER פרט הסבר ונמק.חוץ מזה איכותי.לא יכלת לסדר את הבאלגן?הולכים לאיש מקצוע ואומרים לו "שלום אדוני, תכין לי בבקשה כזה" אומרים "תודה" יפה, משלמים והולכים לחפש משאבה ורדיאטור.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים לא הבנתי איך עשית את הבלוק למעבדים?וגם אתה THE_BYTER פרט הסבר ונמק.חוץ מזה איכותי.לא יכלת לסדר את הבאלגן?הולכים לאיש מקצוע ואומרים לו "שלום אדוני, תכין לי בבקשה כזה" אומרים "תודה" יפה, משלמים והולכים לחפש משאבה ורדיאטור.איזה איש מקצוע וכמה עלה להגיד לו תודה?
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים gj man!!! בהלךו עבודה מהשורה הראשונה, מעניין איך הoc... נ.ב. יש לך חלון, כי אחרת זה ממש לא משנה שזה מכוער, וחוץ מזה עם כן, שים מים צבעוניים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.