פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מע' קירור המים תוצרת עצמית AKA AQUATRON כמעט מוכנה. הנה כמה תמונות... 1. המע' כולה 2. בלוק כרטיס מסך 3. בלוק מעבד
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים wow איזה בלגן הולך שם ממש מבוך ;Dסחתן סמבוסק על המערכת מאיפה הבלוק מעבד וכרטיס מסך עשיתה בעצמך??
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים תוצאות טמפ'.. , ובאיזוה משוואה ורדיאטור עשית שימוש?נ.ב, ח"ח על היוזמה וההשקעה. מעורר הערצה.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים לי יש מערכת קרור מים לSLOT1 שבניתי בעצמי והיא נראת **טיפה** יותר טוב...עדיין : מכוער פצצות - כל הכבוד.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים זאת מערכת סגורה או שהיא עם RES ?המממ .... איזו משאבה , ומה באמת הטמפרטורות ?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים כול הכבוד!! אני מקווה שזה אטום כראוי וגם אני מחכה לפרטים על החלקים וטמפרטורה.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים ממש פ33ה!איך חיברת את הבלוקים למעבד ולGPU? כי חשבתי על החיבורים ולא ממש מצאתי דרך...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר הבלוקים מחוברים למערכת באמצעות פיסות המתכת הגמישות שעברו במקור דרך צלעות הקירור. השתמשתי המשאבת דגים 1300 ליטר לשעה והיא נמצאת בתוך מיכל אטום. כעקרון, זו מערכת הטומה "שלא אמורה" שאבד מים... נחיה ונראה. הצינור השקוף בצד המיכל הוא מד גובה מים
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אני אישית מקווה מאוד בשבילך שלא נקרא בעתיד ת'רד עם כותרת כזו: "מה שלחות עושה למחשב - או - הוא דלף" סחתיין על ההשקעה - אבל אני אישית לא הייתי מכניס מערכת כזו למחשב שעלה לי אלפי שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.