עבור לתוכן

יש לי שאלה: חברת garibaldi (שמייצרת לוחות אם) נחשבת טובה / גרועה ?

Featured Replies

פורסם

זה מה שיש לי (לוח אם מתוצרת גריבלדי) ועכשיו אני מתחיל קצת להתעניין בחומרה ושמתי לב שאף אחד

בחיים לא מדבר על הלוחות אם שלהם רק על של asus , gigabit, msi ועוד כמה -

זה אומר שהיא לא מהחברות הטובות (או גרוע מזה) ?

פורסם

לא הלוח אם שלך הוא מחברת אינטל והוא מותאם למעבדי P4 בעלי 423 פינים ולא ניתן לבצע בו OC אבל חוץ מזה הוא אחלה לוח יציב חבל''ז וגם בכלל לא רע והוא תומך רק בRDRAM.

פורסם
  • מחבר

לא הלוח אם שלך הוא מחברת אינטל והוא מותאם למעבדי P4 בעלי 423 פינים ולא ניתן לבצע בו OC אבל חוץ מזה הוא אחלה לוח יציב חבל''ז וגם בכלל לא רע והוא תומך רק בRDRAM.

מה הכוונה מחברת אינטל?

הוא לא של גריבלדי?

לא הבנתי - תסביר בבקשה

פורסם

מה הכוונה מחברת אינטל?

הוא לא של גריבלדי?

לא הבנתי - תסביר בבקשה

גריבלדי זה לא חברה אלא דגם של אינטל. הוא עובד על 850 chipset כלומר עם rdram

הנה לינק בשבילך לחברת אינטל

פורסם
  • מחבר

אהההההההההההההההה..............

או קיי, עכשיו הבנתי

בקיצור זה אומר שזה לוח אם טוב ולא דפקו אותי (יש!!!!!!!!!!)

תודה לכם

פורסם

הלוח Garibaldi הוא לוח של אינטל למעבדי Socket423. הוא מבוסס על צ'יפסט ה-i850 שעובד עם זיכרון RDRAM בלבד. עם לוחות של אינטל אי אפשר לבצע אוברקלוק.

עריכה: כן דפקו אותך. מעבדי Socket423 (ווילי ;D ) הם ישנים וגרועים. זיכרון RDRAM בטח לא מוסיף ל-Value של המערכת...

פורסם
  • מחבר

הלוח Garibaldi הוא לוח של אינטל למעבדי Socket423. הוא מבוסס על צ'יפסט ה-i850 שעובד עם זיכרון RDRAM בלבד. עם לוחות של אינטל אי אפשר לבצע אוברקלוק.

עריכה: כן דפקו אותך. מעבדי Socket423 (ווילי ;D ) הם ישנים וגרועים. זיכרון RDRAM בטח לא מוסיף ל-Value של המערכת...

זה שזה ישן זה לא אומר שדפקו אותי כי זה לא שקניתי את המחשב אתמול

קניתי אותו לפני שנה בערך (קצת פחות משנה)

אז יחסית לזה הוא בסדר ?

(ובקשר לאוברקלוק - לא מתעסק אם זה אז זה לא משנה לי)

פורסם

ועכשיו אתה נזכר? ;)

אם כך, לא דפקו אותך. יחסית לזה הוא בסדר.

פורסם

זה שזה ישן זה לא אומר שדפקו אותי כי זה לא שקניתי את המחשב אתמול

קניתי אותו לפני שנה בערך (קצת פחות משנה)

אז יחסית לזה הוא בסדר ?

(ובקשר לאוברקלוק - לא מתעסק אם זה אז זה לא משנה לי)

לוחות של אינטל אינם מיועדים לאוברקלוקינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים