פורסם 2005 ביולי 1620 שנים שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים:- אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line,ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ?- אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ?תודה ..
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים בקשר לחיבור על הקלטת...המוצר של אפל יתן לך לזרוק יותר כסף לא יותר מזה...זה סם יקר... עדיף לקנות את הרגילים ב30 שקל
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אל תקנה את ה-iTrip, שמעתי שיש לו איכות לא משהו וגם קשה לקלוט איתו בארץ עם כל התחנות הפיראטיות.יש לך AUX באוטו?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר מה זה ה iTrip ? זה של אפל ?ובקשר לAUX, רשום לי שיש לי AUX וAUX2..אין לי ממש מושג מה זה, אני רק יודע שזה חיבור שמע אחר או משו כזה.תודה ..
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר אז מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק מחברים דרך יציאת AUX, ואם חייבים מגבר לצורך העניין ?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר סליחה על ההקפצה, אבל אני צריך את התשוב ה לתגובה הקודמת שלי וגם,יש לי עוד שאלה .. אם אני מביא את האייפוד שלי מחו"ל, אז משום מה צריך שנאי שיתאים לארץ, אז מאיפה אני משיג אותו והאם אפשר להטעין דרך הUSB גם ?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים לגבי חיבור מה IPOD ל AUX אתה צריך כבל RCA פשוט ואין צורך בשום מגבר לגבי תעינה דרך ה USB אני לא יודע חכה שמישהו מנוסה יענה לך
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר אם אין צורך במגבר, אז לאן אני מחבר אותו ? ליציאה של האוזניות ?ואני עדיין צריך תשובה לגבי החיבור של היואסבי אם אפשר להטעין דרכו ..
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר חברים, אני ממש ממש מצטער על ההקפצות, אבל בקרוב הדודים מחו"ל יגיעו ויביאו לי את האייפוד,אני צריך לדעת אם לקנות אותו בסוף או את הX5, בגלל זה אני חייב תשובות למה ששאלתי וזה די לחוץ לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.