פורסם 2002 ביולי 2823 שנים השאלה נמצאת בכותרתהסיבה שאני שואל זה שאני פשוט גילית שיש לי כרטיס מסך של החברה הזאת (geforce 2 MX 200) וסתם...מעניין אותי לדעת איך זה נחשבאתם לא חייבים לפרט למה וכו'...מי שיודע שירשום פשוט כן / לא / באמצעתודה 8) 8)
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים החברה הזאת ממש דפוקה ועלובה, ממנה לקנות זה אסור בתכלית האיסור החברה הזאת היא חצימחיר תשיעית ביצועים.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים החברה הזאת ממש דפוקה ועלובה, ממנה לקנות זה אסור בתכלית האיסור החברה הזאת היא חצימחיר ת שיעית ביצועים.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים נחשבת לגרועה מאוד. כמו MX200, שנחשב לכרטיס שדוחפים לאנשים למחשבים כדי לחסוך בעלויות...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר טוב, הבנתי את העיקרוןלא נוראבכל מקרה אני קונה עוד מעט כרטיס חדשאני פשוט אזכור לא לקנות אחד של PALIT תגידו , סתם לדעתמה נחשבת החברה הכי הכי איכותית שמייצרת ג'יפורס 4 טי איי (לא משנה איזה)?(בלי קשר למשתלמת , גם אם כרטיסים שלה לא מופצים בארץ)
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים LEADTEK, אחריהם SUMA.והכרטיסים של LEADTEK מופצים בארץ וגם הכרטיסים של SUMA מופצים בארץ ושניהם במחירים ממש טובים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.