פורסם 2005 ביולי 1620 שנים שלום,אני צריך לקנות זיכרון למחשב חדש (512M) צריך DDR400 ואמח קונה רק סטיק אחד (של 512), בהמשך ארחיב ל 1G.אני לא עושה OVERCLOCKING, לכן תזמון לא משנה (2.5 או 3), אבל חשוב לי DUAL CHANNEL.איך אני יודע שהזיכרון הוא DUAL CHANNEL ועל מה הייתם ממליצים - חשוב שהמחיר יהיה הזול ביותר שאפשר.תודה
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים בכדי להפעיל זיכרון על DUAL CHANNEL אתה צריך לחלק את הנפח על-פני 2 סטיקים זהים (כלומר אם תרצה לדוגמה להתקין 512MB אז תצטרך לקנות ולהתקין 2 סטיקים זהים של 256BM) תבדוק על המדבקה שעל הסטיקים, אם כתוב PC3200 הם תומכים ב-DUAL CHANNELבכל מקרה, גם אם הסטיק תומך ב-DUAL CHANNEL, אם הוא יותקן לבד בלי הזוג שלו, הוא לא יעבוד ב-DUAL CHANNEL.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אם כתוב PC3200 הם תומכים ב-DUAL CHANNELאין קשרDual channel זה צורת עבודה של בקר הזכרון, וזה מחייב לפחות 2 סטיקים, ולא כל בקר יעבוד עם 3 סטיקים בדואלהתמיכה לא מגיעה מהזכרונות עצמם
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים גם שאלה, התביישתי לשאול תמיד, בשביל ערוץ כפול מספיק שהזכרונות יעבדו באותו תדר או שגם באותם תיזמונים ? ומה קורה כשיש 3 סטיקים ,2 עובדים בכפול והשלישי רגיל ?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אתה לא יכול להפעיל זכרונות על אותו הלוח עם מהירויות או תזמונים שונים, ככה שהשאלה הראשונה בכלל לא קיימתיש בקרים שיעבדו עם 3 סטיקים בדואל, ויש בקרים שלא ידעו לעשות את זה
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אז מה קורה עם 4 סטיקים ? כי ברוב הלוחות משנת 2003 יש 4 חריצי זכרון, לא הולך בקר על כל זוג חריצים ? אז עדיין מה קורה כשיש בקר שתומךרק עד 2 חריצים בדואל, והסטיק השלישי עובד רגיל ? והאם משנה מה התיזמון של סטיק 3 ?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר אז אם אני מבין נכון DUAL CHANNEL לא נקבע ע"H הזכרונות אלה ע"י לוח האם.כלומר לא משנה עם איזה זכרונות אני עובד, כל עוד לוח האם תןמך ב DUAL אז הכל כל זוג זכרונות יעבדו ב DUAL (בתנאי שהם זהים).
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אין גם חובה שיהיו זהיםהם פשוט יפעלו על פי הנתונים של הזיכרון הפחות טובגם מבחינת מהירות וגם מבחינת תזמונים
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אז מה קורה עם 4 סטיקים ? כי ברוב הלוחות משנת 2003 יש 4 חריצי זכרון, לא הולך בקר על כל זוג חריצים ? אז עדיין מה קורה כשיש בקר שתומךרק עד 2 חריצים בדואל, והסטיק השלישי עובד רגיל ? והאם משנה מה התיזמון של סטיק 3 ?עם 4 סטיקים הבקר ניגש במקביל לכל זוגאם יש תמיכה ב-3 סטיקים בדואל, הבקר יעשה איזשהו איזון עומסים בין הסטיקיםוברור שהתזמונים של הסטיק ה-3 משנים, גם הוא פועל באותה המערכת
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אז אם אני מבין נכון DUAL CHANNEL לא נקבע ע"H הזכרונות אלה ע"י לוח האם.כלומר לא משנה עם איזה זכרונות אני עובד, כל עוד לוח האם תןמך ב DUAL אז הכל כל זוג זכרונות יעבדו ב DUAL (בתנאי שהם זהים).נכון, בשביל דואל צ'נל אתה צריך:1. זיכרונות DDR! לא משנה איזה חברה, מהירות, תזמונים וכו'.2. לוח אם שתומך בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.