פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס.תודה
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אני הייתי מחבר לרסיבר, פשוט בשביל שתהיה לי שליטה נוחה יותר על הווליום...אבל בעיקרון אתה פשוט צריך לבדוק אם כרטיס הקול מספק אותך ומצליח להניע את האוזניות כמו שצריך. מצליח ואתה מרוצה - סבבה. לא מצליח - חבר לרסיבר...
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מצד שני, כל כבל שתוסיף מוריד מהאיכות - אני הייתי מחבר ישירות לכרטיס קול אם הווליום מספק
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים הווליום יספיק בכל מקרה. אני אישית הייתי מציע לבדוק את שני הבמקרים ולהחליט מה טוב יותר. אצלי נשמע וטב יותר לחבר ישירות לכרטיס קול כיוון שהמגברים המובנים במכשירים הסטנדרטיים לקולנוע ביתי הם גרועים ועם אוזניות נצילות יותר אתה תשמע המון רעשי רקע.Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שוב אבל זה תלוי איזה רכיבים ספציפית ברוב המקרים מה שאנטולי אמר זה נכון לחלק גדול מהמקרים אבל נגיד שיש לך אוזניות מעולות אבל קשות לדחיפה(סנסהייזר600) אז היה עדיף לחבר לרסיבר ולכן אני אומר שתגיד מה הרכיבים אצלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.