עבור לתוכן

רמקולים למחשב של לוגיטק

Featured Replies

פורסם

קניתי רמקולים של לוגיטק x220 וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים של הרמקולים

תודה מראש :)

פורסם

אני יודע שאתה יכול לעשות את זה בערת האיקולייזר של האיטונס אבל אני חושב שבעזרת כל איקולייזר אחר תוכל לעשות את זה

פורסם

גם לי יש רמקולים של לוג'יטק, הבסים פשוט משגעים את השכנים בלילה, גם כשאר הבס מונמך עד הסוף.

אי אפשר לשלוט בזה ככל הנראה, כי זה כבר המינימום..

גם אני מצטרף לבקשת עזרה בנושא ..

פורסם

קניתי רמקולים של לוגיטק x220  וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים  של הרמקולים

תודה מראש  :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

נוו מה אתה רוצה זה מצויין סימן ישיש לך רמקולים איכותיים 

אתה יודע לפעמים זה טוב לתת לשכנים בראש גם לשכנים שבקומה מתחתייך וגם שמעלייך   :yelclap:

אני עושה את זה קבוע :jump:

אני לא הייתי רוצה להיות שכן של עצמי :lol:

פורסם

אז מה אם הם איכותיים, הבאס לפעמים מרגיז מאוד, שלא צריך אותו לפעמים.. או שצריך טיפה באס.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

נוו מה אתה רוצה זה מצויין סימן ישיש לך רמקולים איכותיים

אתה יודע לפעמים זה טוב לתת לשכנים בראש גם לשכנים שבקומה מתחתייך וגם שמעלייך :yelclap:

אני עושה את זה קבוע :jump:

אני לא הייתי רוצה להיות שכן של עצמי :lol:

ההודעה הזאתי לא תורמת לדיון כלום למה להספים? :spam:

פורסם
  • מחבר

בהתחלה שמחתי שיש בס חזק וכשאני לבד בבית אני מפעיל את זה כמעט הכי חזק ואז באו אלי כמה שכנים ושיגעו אותי וגם האנשים בבית משגעים זה החיסרון ברמקולים האלו שהבס חזק מדי אני די שמח שהוא חזק וזה כיף לשמוע ככה שירים אבל כל שניה מתלוננים ויש לי איפוד ויש שם איטונס אני ינסה דרך התוכנה הזאת

פורסם
  • מחבר

aquarius תודה לך אחי הורדתי את הבסים דרך האיטונס זה כאילו עדיין שומעים את הבסים וכיף לשמוע את השירים אבל נראה לי שזה יפריע פחות לאנשים עכשיו כשאני לא ישמע ממש אם בסים אבל אני ישתמש בזה רק בלילה ובין שעה 2 לבין 4 ככה אני יכול לשמוע אם פול ווליום ואף אחד לא יגיד לי כלום ו ecalip אם אתה רוצה שלא ימעו את הבסים ויש לך את אותה הבעיה כמו שלי תוריד את התוכנה http://www.apple.com/itunes/download/ תלחץ שם להורדה בחינם ותשמע ממנה את השירים

פורסם

ואם אני רוצה לראות סרטים ? איך זה אמור לעזור לי ?

פורסם

שמע אני לא חושב שזה רק באיטונס אני חושב שיש את זה בכמעט כל נגן ומי שרוצה לראות סרטים -קוויק טיים פלייר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים