פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר תפסת את קטע המכוניות דיי קשה אחי...!זה נקרא סדרה לפי רעיון...ונהגים ? כל הרעיון זה שלא רואים אותם...
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים נחמד מאוד.לדעתי עריכה יותר מאסיבית בפוטושופ תהיה יותר מאימה אם מה שאתה רוצה זה להעביר זה את התחושה של תנועה המהירה.ולדעתי אולי משחק עם הניגודיות ובהירות של התמונה יכל לגרום לה להראות יותר מציאותית.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אני לא מבין משהוניסת לעשות רצף או שסתם צילמת מתי שבא לךכי התמונה הראשונה והשניה הגיוניות אבל התמונה השלישיתלפני זווית הגלגלים משהו פה ממש לא הגיוניבאמת קצת בילבול בזוויות הגלגלים :s05:
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אתה צריך לאזן את הרמה של התמונות לעומת הראשונה והשלישית השנייה מרגישה כמו תמונת מצלמת רשת של נצרת עלית
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר אתה צריך לאזן את הרמה של התמונות לעומת הראשונה והשלישית השנייה מרגישה כמו תמונת מצלמת רשת של נצרת עלית הייתי שמח לדעת על מה אתה מדבר ? :s05:
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שהשנייה לא גרועה בכלל(ויש אנשם שהיו מתים לצלם ככה) אבל אם אתה שם אותם ליד השאר אז היא מרגישה כמו תמונה גרועה זה מה שאמרתי אם לא הבנת (מצטער במחשבה שניייה זה לא כל כך מובן תמיד בראש זה מובן לי אבל לשאר לא)
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים קומיקס - הכוונה להתגלגלות העניינים באמצעות תמונות קטועות. עשיתי איזה משהו נחמד, מקווה שתאהב (אם אתה מעוניין בקובץ PSD אני אשלח לך) קישור לתמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר חמוד ביותר, לקחת את הרעיון שלי צעד קדימה ויצא מעולה.למה התמונה השלישית ששמת דהוייה ?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים הייתי צריך לעבוד קצת על הקונטרסט בתמונה כי הן היו במקור כהות מידי. אבל זה בקטנה שמח שאהבת את הרעיון
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר באמת תמונה יפה רק חבל שהמכונית מאחורה לא גם בפוקוסהרי לא הגיוני שהיא תהייה בפוקוס בגלל המרחק שלהן אחת מהשנייה, זה העיקרון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.