עבור לתוכן

Gigabyte ATI RADEON 8500 PRO 64 DDR שווה השקעה?

Featured Replies

פורסם

לעזאזל, אני לא מוצא ביקורת ספציפית שבוחנת אותו מול הראדונים האחרים ממשפחתו, וכל ה ti4200 .ואני לא יודע מה להחליט.

קיבלתי סכום כסף קטן(1200 שקל), ואני חושב ובהחלט רוצה להחליף את הודוו שלי, אני חושב שטחנתי אותו עד הסוף.

אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה אני אודה לו מאוד.

בבקשה חבר'ה,תמליצו מכל הלב. אני פשוט חייב להרגיש מה זה כרטיס טוב.

פורסם

GeForce 4 Ti4200 של SUMA, אמור לעלות בסביבות ה-1000 ש"ח. כרטיס מעולה וממולץ :)

פורסם

באמת SUMA TI4200 עדיף יותר......

הוא גם יותר מהיר וגם פילטרים ממש ממש מעולים (יותר טובים משל ג'יגה בית).

כל כרטיס TI4200 יותר מהיר מRADEON 8500 כי RADEON 8500 נועד להתחרות בGF 3 TI500, אבל TI4200 הוא המחליף של GF 3 TI 500 והוא גם יותר מהיר ממנו..... כי שיוצא שTI4200 הרבה יותר מהיר מRADEON 8500 וזה גם של חברה טובה כמו SUMA וגם היבואנים נחמדים אז הם לא לוקחים הרבה כסף אז יוצאת קניה ממש ממש משתלמת.

משהו כמו 1050 ש"ח לTI4200 של SUMA (בגירסה הרגילה.... יש גם עוד שתי גרסאות SE שהן טובות יותר לOC אם אתה מתכנן.... אבל הביצועים אותו הדבר).

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אתם גדולים, אחלה תשובות, אני מודה לכם מאוד.

לפי מה שקראתי

suma

היא חברהשמייצרת כרטיסים מעולים

[סידרת ה4200]

אם אקנה את ה4200 ב1050 שקל , אפשר להמריץ אותו טיפה

?

פורסם

לפני שאתה מוציא 1000 שקל תבדוק עם המחשב שלך בכלל יוכל לנצל ת'כרטיס

אם הוא לא אז... או שתשפר את כל המחשב אבל... אין לך הרבה כסף 1200... אז לא יודע מה להגיד לך אוליי תקנה gf2mx

פורסם

אררררר...

איזה הודעה...

הוא בטח קונה את זה למחשב חדש.

וגם אם לא, כל מחשב פנטיום 3 733MHz יוכל לנצל את TI4200 אפילו קצת פחות.

אמממ כן תוכל להמהיר אותו קצת. אם כי הגירסה ב1200 ש"ח (נראה לי קוראים לה SE) ממש מיועדת לOC... אבל תמיד תוכל להמהיר אותו קצת. אבל אל תשתולל. גם ככה הוא מאוד מהיר.

פורסם

אם אתה רוצה OC, לך על גרסת S/U/M/A PLATINUIM GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB

זה יתן לך זיכרונות OC.

;)

פורסם

אפשר להמהיר את ה-4200 הרגיל קרוב מאוד ל-4600, את גרסת ה-SE קצת יותר אבל עם שתיהן אפשר להתקרב ל-Ti4600.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים