עבור לתוכן

באיזה תאורה הייתם משתמשים כדי להאיר תמארז?

איזה תאורה עדיפה? 201 הצבעות

1. 1. איזה תאורה עדיפה?

• כמה לדים
    • Cold Cathode
    • Neon
    • El Cable
      0
    • מי מאיר את המארז בכלל!?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!

פורסם

אני עשיתי 2 מערכים של כמה לדים כחולים כל לד עולה בערך 6 שקל X 12 יוצא 72 שקל (לדים אדומים סופר חזקים 4200 mc עולים חצי שקל ליחידה) הרבה יותר זול מאשר כל פתרון אחר ;D

אבל צריך להלחים :-\וצריך ידע בסיסי באלקטרוניקה :P וצריך להשיג נגד מתאים וצריך להשיג חיבור מולאקס לחבר למעגל .

אקציר לא מתאים לכל אחד.

אני עשיתי את זה כי זה מתאים לחריטה שנמצאת על החלון שלי .

ויכול מאוד להיות שנאון יוציא יותר אור מאשר 12 לדים.

פורסם
  • מחבר

כמה וולט הלדים שקנית?

פורסם

אני אוהב את המארז שלי שחור בלי שום תאורה

אבל לדים לבנים יכולים להיות ממש נחמדים :asthanos:

פורסם

הלדים הכחולים הם 4 - 4.5 v אז אתה חייב לשים נגד אם לא הם מתחממים ונשרפים יותר מהר :P.

הלדים האדומים שלי (שמאירים חבל על הזמן :smoke:)הם 3 v .

פורסם
  • מחבר

יאללה חבר'ה

להצביע.. לא להתבייש! ואם אפשר גם נימוקים!!

פורסם

לדים כחולים וירוקים, קטלני להפליא. ;)

פורסם

אני כרגע מתכנן מערכבת בקרה למערך לדים אולטרא ברייגט אשר יפוזרו בכל רחבי המארז. ובעזרת מעגל אלקטרוני פשוט יהבהבו בזמנים שונים ובסדר שונה וייצרו מעין מארז דיסקו.

פורסם

אני כרגע מתכנן מערכבת בקרה למערך לדים אולטרא ברייגט אשר יפוזרו בכל רחבי המארז. ובעזרת מעגל אלקטרוני פשוט יהבהבו בזמנים שונים ובסדר שונה וייצרו מעין מארז דיסקו.

אל תעשה את זה, תאמין לי זה סתם יעשה לך כאב ראש.

פורסם

אל תדאג מתוכנן Fading מאוד נעים לעין.

זה כבר עובד.

אבל אני מחפש צבעים רכים.. ובידוד טוב לפנים המארז אשר בתוכו יושתלו הלדים. כאשר החיווט יהיה מוסתר לחלוטין.

פורסם

פלורצנט לרכב שולט!

פורסם

יש לי בבית כמה נורות PL לבנות, עם שנאי, אז אני הולך לשים על אחת מהן צלופן או פלסטיק כחול ולהכניס למארז.

פורסם

יש לי בבית כמה נורות PL לבנות, עם שנאי, אז אני הולך לשים על אחת מהן צלופן או פלסטיק כחול ולהכניס למארז.

רעיון מקורי... ;D

פורסם

רעיון מקורי... ;D

זה מה שאני עשיתי עם פלורצנט לרכב

יצא פצצה, עובר מהחורים

רק מה, כשאני יעשה חלון זה לא אסטתי, אז אני מתכנן לצבוע בצבע סמי-שקוף או משהו כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים