עבור לתוכן

חייב עזרה של מקצוען...שיבנה לי מפרט

Featured Replies

פורסם

אוקיי ....

מה אני בעצם רוצה...דבר מאוד פשוט

אני רוצה שמי שיכול לעשות את זה ברצינות יבנה לי מפרט של מחשב 64 ביט עכשיו מה שאני צריך זה בסך הכל מעבד,לוח ועם הזכרונות שונים מ-32 ביט אז גם זכרונות..כל השאר יש לי

ומי שמביא מפרט שיתן גם אתרים או מספרי טלפון של המקומת שמנם אפשר להשיג את מה שהוא רשם

תודה רבה רבה למי שעוזר

:)

פורסם

לאיזו מטרה המפרט?

תקציב?

מה בדיוק יש לך ?

פורסם

עדיף שלפחות תקרא קודם את מה שרשום במפרטים המומלצים

ואז תחזור אם יש לך שאלות

פורסם
  • מחבר

המפרט הוא למטרה שאני ידע מה כדיי לקנות כי אני לא מבין בחומרה ורציתי שמישהו מקצוען יעזור לי.....

התקציב הוא בוא נגיד .......אני לא יגיד מה התקציב כי אני לא  יודע אבל בוא נגיד שאבא שלי לא רוטשילד וגם לא קבצן בצומת של תל אביב...אז תתחשב ותרחם...אבל גם אל תתן אל ההכי פשוט שיהרס מהר.....

ומה שיש לי זה כרטיס קול 5.1

כרטיס טלויזיה

כרטיס מסך gforce5200 128 mb

r-disc wd 80 gg ide

שני כונני דיסקים כונן דיסקטים רגילים.......

ספק כוח 450w

ומארז שקניתי לפניי יומיים משהו בן זונה זה שיש עליו ביקורת באתר עולה 620 שקל

פורסם

אם המפרט למשחקים אז צריך כרטיס מסך נורמלי (ה 5200 לא ממש למשחקים).

בהנחה שהספק שלך גנרי (תגיד אם אחרת) ושאין לך זכרונות אז:

לוח אם NF4U

0  6811  Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard  669.00  ¤  1  669 ¤ 

מעבד 64 ביט

1  6731  AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray  819.00  ¤  1  819 ¤ 

ספק כח נורמלי כדי לשמור על הרכיבים שלך (אפשר להוסיף 100 שקל ולקנות אחד עוד יותר טוב, אפשר גם לרדת לספק HEC300ART שעולה 160 שקל שזה ממש המינימום)

2  5497  Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply  329.00  ¤  1  329 ¤ 

קרור שקט למעבד

3  6223  Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939  59.00  ¤  1  59 ¤ 

כרטיס מסך שפוי למשחקים

4 6073 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card 1119.00 ¤ 1 1119 ¤  

צורב DVD

5  6515  NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW  319.00  ¤  1  319 ¤ 

1 גיגה זכרון (חשוב במשחקים)

6  1109  Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory  309.00  ¤  2  618 ¤ 

3932.00

על הרכבה תוסיף 160 שקל

מפרט מ www.logicpc.co.il

פורסם

מפרט סבבה, רק אל תרד בספק בשום אופן, הוא לא ייסחוב.

ואיז ספק קנית אחי תן דגם- זה שבביקורת 620 שקל לא אומר לי כלום.

חוץ מזה, מפרט אחלה קח אותו. אם הוא לא מתאים לתקציב או משהו כזה תגיד לנו, אמרת שזיכרון יש לך, איזה בידיוק?

פורסם
  • מחבר

תיראווווווווווו כל מי שלא הבין כל מה שאני רוצה לשדרג זה את הלוח ל-64 ביט ואז אמרו לי שגם חייבים לשדרג את המעבד לשל 64 ביט

ואז אמרו לי שחייבים זכרונות מתאימים ל-64 ביט.....

בסוף יצא שאני צריך לשדרג את כמעט כל המחשב.....ורוב השימושים שלי הם מפוזרים אני גם כותב בוורד גם גולש באינטרנט מתכתב באי סי קיו ומשחק..אז אני לא צקיך כרטיס מסך מתקדם או איזה ספק כוח... ובטוח שלא צורב די וי די...

את מה שאני רוצה אולי לא הסברתי טוב...אני לא צריך מפרט מלא....אני רק רוצה מפרט של שלושת הרכיבים (לוח אמ,מעבד,זכרונות)

והזכרונות אני לא צריך יותר מ-512

תודה עוד פעם

פורסם

איזה מעבד יש לך כרגע ולמה אתה חושב שאתה צריך 64 ביט?

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע

intel 2.4 מעפן.....

ואני רוצה 64 ביט סתם כי בא לי להישתדרג......

פורסם

אחי, לא נראה שאתה צריך 64 ביט. בשביל מה ICQ וWORD? לא בשבילם.

משחקים? לא תומכים עדיין ב64 BIT וכשהם ייתמכו הכ.מסך שלך לא יהיה מסוגל להריץ אותם. אחי עזוב לא נראה לי שאתה צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי ש-gta sa

וש-nfsu2

לא יתמכו לי??

פורסם

ה 2.4 של אינטל לא מאפן. כמעט בכל מה שאתה עושה לא תרגיש ממש הבדל בינו למעבד 64 ביט חוץ מאשר במשחקים. אבל למשחקים הרכיב הכי חשוב זה כרטיס המסך (ושלך דרעק) ואח"כ זכרון ורק בסוף מעבד ככה שגם אם תקנה מעבד ב 5000 שקל זה לא ממש יעזור לך עם ה 5200.

כרגע אין ממש טעם לקנות מעבד 64 ביט כי אין כמעט כלום שעובד על 64 ביט ויתן לך יתרון במה שאתה עושה.

אם אתה רוצה לשפר את ביצועי המחשב שלך אז קודם כל תוסיף זכרון ושים כרטיס מסך נורמלי. זה יתן לך שיפור הרבה יותר גדול מאשר "מעבד 64 ביט" ו"לוח 64 ביט".

אם תוכל להגיד כמה זכרון יש לך, ואיזה 2.4 יש לך (C? כזה שתומך ב HYPER THREADING) ואיזה לוח יש לך אז נוכל להמליץ לך על שיפור מתאים.

עריכה: אם באמת תרצה לשדרג, צריך לשדרג ככה שהמערכת תהיה מאוזנת, דהיינו לפחות כרטיס מסך נורמלי גם.

פורסם
  • מחבר

כמו שרשום עוד בהודעה הראשונה אני לא כלכך מבין בזה...(בחומרה.)

אבל עם תיתן לי שם של כרטיס מסך אני יכול להשיג כל כרטיס בחצי מחיר..יש לי דוד שעובד באיי בי אם הוא הביא לי את ה-5200 ב-200 שקל.....

בחנויות עולה 400 לפחותתתתתתת

אז תרשום מה כדיי לשפר ותן את הם אני יברר לי

ויש לי כרטי זיכרון אחד של 512 ואני ממש לא יודע מהירות וחברה...

פורסם

תוריד את התוכנה הזאת מפה:

http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=license&id=1&file=294

תפעיל אותה. תלחץ על SYSTEM SUMMARY ותעלה תמונה לפה או שתגיד מה שם המעבד המלא ושם הלוח אם.

עריכה: ואם דוד שלך היה מבין משהו במפרטי חומרה לא היה מביא לך את ה 5200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים