עבור לתוכן

האם ניתן להתחמק מפירמוט כל כמה חודשים?

Featured Replies

פורסם

לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד...

יש מה לעשות חוץ מפורמט?

כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם ::)

פורסם

זה הכל ברג'יסטרי. אם אתה דואג שכל התוכנות שאתה מתקין יוסרו כמו שצריך ומשתמש בכלי לניקוי רג'יסטרי (כמובן בנוסף על ספייוורים ווירוסים) אז אין סיבה שהמחשב יוריד מהביצועים. לא פירמטתי מאז שהתקנתי את המחשב לפני כשנה וחצי והכל עדיין עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני לא דואג שהם יוסרו כמו שצריך, רק מההוספה הסרה של תוכניות.

על איזה מסיר תוכנות \ מנקה רג'יסטרי אתה ממליץ (מניסיון) ?

פורסם

אני אישית מפרמט בגלל אחד מ-2 מיקרים:

1. עברה בערך שנה מהפירמוט הקודם שלי.

2. הצטברו יותר מידי "באגים" בתפעול השוטף של המערכת (או שלחילופין המערכת קרסה לגמרי [עוד לא קרה לי]).

סורק דיסק/מאחה דיסק (אף פעם לא מומלץ לבצע דפרגמנציה לפני שסורקים את הדיסק לשגיאות) אני מבצע פעם בחודשיים בערך.

ישנם כמה תוכנות שאני משתמש בהם ע"מ לבצע תחזוקה שוטפת של הרג'סטרי ומערכת ההפעלה שאותם אני מריץ כל שבועיים (קבעתי שירוץ אוטומטי).

סריקת ספייוור ווירוסים כל 24 שעות  (גם רץ אוטומטי) על כל המחשבים שמחוברים לרשת הבייתית.

כאמור, אני גם לא מצליח להתחמק מפרמוט אבל פעם בשנה אפשר לפרגן למחשב באיזה פירמוט עסיסי...

פורסם

REGISTRY MECHANIC פשוט נפלא.

פורסם

לא יודע מה איתכם המחשב שלי כבר 3 שנים ללא שום פירמוט לוקח לו איזה 10 דקות לעשות בוט אבל זה לא מפריע לי כי אני לא עושה את זה הרבה ;D

אבל כשהוא עולה הוא טס כמו ביומו הראשון

צריך רק לדעת לטפל במערכת כמו שצריך

פורסם

לא יודע מה איתכם המחשב שלי כבר 3 שנים ללא שום פירמוט לוקח לו איזה 10 דקות לעשות בוט אבל זה לא מפריע לי כי אני לא עושה את זה הרבה ;D

פורסם

לא יודע מה איתכם המחשב שלי כבר 3 שנים ללא שום פירמוט לוקח לו איזה 10 דקות לעשות בוט אבל זה לא מפריע לי כי אני לא עושה את זה הרבה  ;D

10 דקות לעשות בוט זה המון, מה קרה לך? המחשב שלי עולה תוך 30 שניות.

פורסם
  • מחבר

OMG! אתם האנשים הכי חסרי תועלת שפגשתי...

כל המטרה בתארד זה לשמוע טיפים מה צריך לעשות, לא לשמוע ממכם שהמערכת שלכם רצה 1038 שנות אור בלי פורמט.

פורסם

אם אתה חושב שישנם טיפים מסתוריים שלא חשבת עליהם לתחזק את המחשב, אתה פשוט לא מבין במחשבים. תוכנות ריגול, ספייוורים ורג'יסטרי. אין עוד כלום, ולא יכול להיות עוד כלום. מה חשבת שאנשים יגידו? "פעם בחודש אני לוחץ CTRL ALT U + I + O +P ואז עולה לי מסך של MS ששואל אם אני רוצה לסדר את המחשב כעת"??

פורסם
  • מחבר

אור, אתה מכיר את המשתמש STFU!! ?

תוכנות כמו שאתה הצעת לניקוי רג'יסטרי זה מה שאני מחפש, תוכנות איחוי וסריקה שאולי יותר טובות משל מיקרוסופט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים