פורסם 2005 ביולי 1520 שנים הייתי אצל חבר שלי והחלטתי לצלם כמה תמונות מאקרו כדי להדגים לו את היכולות של המצלמה החדשה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים אחי קודם כול שנה את הכותרת שלך ליותר ענינית שיבינו על איזה נושא המאקרו באונה התחלתי לאהוב את ה C8080 שלך אחי התמונה הראשונה והשניה יפות לפי דעתי אני רואה שהצלחת לעשות מאקרו ויצאו לך תמונות יפות תמשיך כך חבובובי
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר באונה התחלתי לאהוב את ה C8080 שלך אחי התמונה הראשונה והשניה יפות לפי דעתי אני רואה שהצלחת לעשות מאקרו ויצאו לך תמונות יפות תמשיך כך חבובובי תודה רבה רבה אני מסמיק :-[ השאלה אם אתה מוכן להוציא כ"כ הרבה מזומנים עבורה? ;D
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים לא אהבתי את שלושת התמונות.בראשונה חסר פוקוס על האויבייקט האמיתי(אלא אם כן תיכננת להציג בתמונה את העלים..)בתמונה השניה, חסר פוקום ולא מעניין.בתמונה השלישית, סתמי מידיי...מצטער שהביקורת נוקבת במיוחד הפעם.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר לא אהבתי את שלושת התמונות.בראשונה חסר פוקוס על האויבייקט האמיתי(אלא אם כן תיכננת להציג בתמונה את העלים..)בתמונה השניה, חסר פוקום ולא מעניין.בתמונה השלישית, סתמי מידיי...מצטער שהביקורת נוקבת במיוחד הפעם.ברשונה האוביקט האמיתי זה הפרחים הצהובים.בשנייה על הפרח היה הנושא ולכן עליו היה הפוקוס.השלישית דפקא אני פחות אהבתי אותה...
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים את השלישית הכי פחות אהבתי..הראשונה יכלה להיות מדהימה אם הפרח היה יותר בפוקוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.