פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר אוי..........הרגע נזכרתי בeddie van halen.....אבל כבר אין מקוםוגם קורט קוביין........note to yabb devlopers:put more places to vote.....
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים גם יש את אשף הבלוזים.. (אם אפשר לקרוא לזה ככה ) סטיבי ריי ווהן (נסיון לכתוב בעברית.. נקווה שהבנתם) וג'זי ובכלל: אל די מיולה וג'ון מקלגין (McLaughlin) ודיויד גילמור. אלה האנשים שאני יכול להזכר בהם עכשיו שהיו יכולים להכנס לרשימה..
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים Joe Satriani הוא לדעתי הגיטריסט הטוב ביותר. פשוט אין עליו. גם John Petrucci מ-Dream Theater מדהים.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אוי..........הרגע נזכרתי בeddie van halen.....אבל כבר אין מקוםוגם קורט קוביין........note to yabb devlopers:put more places to vote.....בדיוק
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים קורט קוביין גיטריסט מהתחתסטיבי ריי ווהן הוא הגיטריסט הי טוב שאי פעם הרים גיטרה, ולא ניגן ג'אז
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים Joe Satriani הוא לדעתי הגיטריסט הטוב ביותר. פשוט אין עליו. גם John Petrucci מ-Dream Theater מדהים. צודק לחלוטין! הטע סולו מהשיר: break in lie ענק!!! ושכחתם את ג'יימס הטפילד...גיטריסט מעולה
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר בהמשך לת'רד......בואו נבחר את שיר הרוק של כל הזמניםאלא המתמודדים שלי:pearl jam- aliveguns & roses- november rainguns & roses- knockin on heave's doorguns & roses- don't cryvan halen- right nowscorpions- rock you like a hurricanescorpions- wind of changescorpions- send me an angelscorpions- still loving youled zepplin- stairaway to heavenled zepplin- kasmirled zepplin- all my lovesteve vai- for the love of godnirvana- come as you arejoe stariani- flying in a blue dreambon jovi- bed of rosescreed- with armes wide opendeep purple- smoke on the waterdream theater- the silent manSmashing Pumpkins - The Begining is The End is The Beginningכולם להוסיף אבל רק שירי רוק! לא להוסיף לי בלוז ומטאל ושטויות כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.