עבור לתוכן

מבקש המלצה לDVD קורא DIVX XVID.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מבקש שתמליצו לי על DVD שקורא XVID וDIVX וגם כתוביות בעברית לא מובנות. אני מתכוון שאני פשוט יצרוב סרט יחד עם הכתוביות על דיסק DVD ואני יוכל לראות את זה.

חשוב שהוא יקרא צרובים ואולי גם MP3 אבל לא הכרכי.

שיהיה מחברה אמינה ואיכותית.

המחיר לא ממש חשוב אבל שלא יהיה בשמיים. אני מתכוון שיהיה יחס איכות-מחיר.

יכול להיות שאני קונה את המכשיר בדיוטי פרי אז אולי שמה יותר זול.

הרצתי חיפוש והדבר היחיד שהיה לא כל כך ישן המליצו על Pioneer DV575 אני לא ממש מבין בכל העניין של המכשירים האלו. אז אני מבקש שתמליצו.

תודה רבה [:

פורסם

אחי בוא נגיד שאני דיי מבין בכל העסק הזה. אם לא הייתי לוקח את הApex 2400 הייתי הולך על הפיוניר הזה!

אם אתה מוסיף קצת מעל המחיר של הפיוניר אתה יכול לקנות כבר DVD מקליט, אבל לשיקולך בלבד. אם שי לך ידיעות של הסופ"ש הזה תסתכל בחוברת המצורפת של הדיוטי.

פורסם
  • מחבר

איזה DVD מקליט אתה ממליץ?

שיש לו את כל המאפיינים שביקשתי?

פורסם

איזה DVD מקליט אתה ממליץ?

שיש לו את כל המאפיינים שביקשתי?

אחי הדגם היחידי שאני יודע עליו{מהחוברת}הוא LG DR-7622W. הוא יודע להקליט גם +, גם -, גם חד פעמי וגם רב פעמי. בקיצור  -+DVD-R/RW.

מה גם קטלני בוא, שהוא יודע לצרוב בשני הצדדים{DUAL}

הנה לינק למפרט:  http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2435&CategoryID=503&Page=1

פורסם

ה-DVD המקליט לא ברמתו של ה-PIONEER הנ"ל. העובדה שהוא עולה כמעט כמו DVD מקליט לא אומרת שהוא סתם יקר אלא שהוא טוב.

לאיזה רמקולים הנך מתכוון לחבר את ה-DVD? במידה ואינם ברמה גבוהה במיוחד, ניתן להסתפק במשהו זול יותר.

פורסם

תלך על הפיוניר 470 מכשיר מצויין ומספר 1 בשוק ,ההבדל בינו לבין ה575 הוא לא משמעותי.

הבא ברשימה אחריו הוא הקסורו 415 שלא צריך המרה של כתוביות בכלל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים