פורסם 2005 ביולי 2820 שנים ממש לא אייריבר לקנות בארה"ב לא מומלץ! תקנה את הX5L אם אתה צריך כמות כזאת למה לא ??
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר הייתי קונה בקנות ההיא, הבעיה שאני לא אהיה בניו-יורק, רק בלוס אנג'לס, לאס וגאס, וסן פרנסיסקו, אם אני לא אמצא את הנגן הזה, בשום פנים ואופן לא לקנות את ה-i-pod ?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אייפוד זה סתם מכשיר מטומטם !!!! חוץ ממוזיקה אין מה לעשות איתו!!!!תיקח את IAUDIO X5L או X5 תלוי עם אתה רוצה בטריה של 35 שעות1!!!! ולא תיצטער לי יש את המכשיר ואני נהנה ממנו מכלללל דקהה ושניה באמת~~~מה עם המכשיר הזה אתה לא חייב תוכנה בכלל אני משתמש במחשב בלבד באייפוד זה סיפור שלם חייב תוכנה ואתה לא יכול להשתמש בלי ורק במחשב שלך!!!\מה אתה צריך את זהה!!!הייתיי אומר תזמין אודיו ותהנה!!
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר מצאתי באיזה חנות את הX5 , לא את הX5L , הוא גם שווה או שהוא לא מומלץ? מה ההבדל ביניהם?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים תישמע אחי לי יש את האודיו עם ה-L ואני ראיתי את העובי של שניהם ואין בכלל הבדל גדול בגרוש הוא קצת יותר גדול לא מי יודע מה מבין !!!!אבל תעשה חושבים ותיראה עם אתה צריך מכשיר שיכול להחזיק לך 35 שעות ולא 15 שעות בלבד!!!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר תישמע אחי לי יש את האודיו עם ה-L ואני ראיתי את העובי של שניהם ואין בכלל הבדל גדול בגרוש הוא קצת יותר גדול לא מי יודע מה מבין !!!!אבל תעשה חושבים ותיראה עם אתה צריך מכשיר שיכול להחזיק לך 35 שעות ולא 15 שעות בלבד!!!לX5 יש גרסה של 20 ו30 וגם לX5L ?כי חיפשתי בכמה אתרים X5L ואני נכנס לחנות עצמה ורשום X5 . תודה
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים גן לX5 וגם לX5L באים בגירסאות של 20GB ו30GB.ההבדל בינהם זה העובי וזמן הבטרייה.המכשירים האלה הם הטובים ביותר היום.תקרא עליהם ביקורות ברשת תראה מה זה......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.