עבור לתוכן

המלצה לנגן MP3

Featured Replies

פורסם

אני טס בחופש לארה"ב, ותיכננתי לקנות שם נגן MP3 עם הרד דיסק, עכשיו בעיקרון הבנתי שיש כמה נגנים שבארה"ב פחות מומלץ לקנות אותם, אז הייתי רוצה המלצה לנגן . תודה.

• תגובות 47
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היית עושה חיפוש קל היית מוצא תשובה לשאלה שלך אבל לא משנה

אני באמריקה עכשיו פה ואני כניראה קימת בטוח כבר שמזמין את אודיו X5L בגלל שהוא גם יכול להיות דיסק און קי ואיירביר אמריקני לא וזה לא מומלץ

ועוד דברים אבל זה מה שבאת אני יודע!!!

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה הנגן הזה? ואיך ה-i-pod ?

פורסם

300+

אייפוד סתם דבר חראא מאוד חרא חוץ מלשמוע מוזיקה אין לך מה לעשות איתו

אבל עם תיסתובב בניו יורק בין האנשים אתה תיראה מלא אוזניות של אייפוד שבעצם זה אייפוד

פורסם

אל תחשוב על אייפוד סתם מוצר אופנה...

הוא סתם נגן יפה וזהו

פורסם
  • מחבר

חיפשתי קצת באתרים וזה, הנגן הזה הוא נמכר בהרבה מקומות?, את האיפוד אני מוצא בכל מקום, הבנתי שהוא לא מומלץ, אבל חוץ ממנו יש משהו אחר שאפשר לקחת?

או אם אתם יכולים להביא לי חנות בלוס אנג'לס או לאס וג'אס או סן פרנסיסקו שמוכרת את זה בבקשה ? תודה מראש.

פורסם

אני חושב שבלוס אנג'לס יש חנות של B&H (בקצה העיר אם אני זוכר טוב)

נגנים: X5L או H340

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבלוס אנג'לס יש חנות של B&H (בקצה העיר אם אני זוכר טוב)

נגנים: X5L  או H340

מומלץ לקנות את H340 בארה"ב ? ואני יכול לקבל את הכתובת שם , באיזה קניון או משהו? תודה

פורסם

מומלץ לקנות את H340 בארה"ב ? ואני יכול לקבל את הכתובת שם , באיזה קניון או משהו? תודה

ממש לא אייריבר לקנות בארה"ב לא מומלץ!

תקנה את הX5L אם אתה צריך כמות כזאת :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה צריך 40 ג'יגה אז מה שבטוח אל תיקח IRIVER בארה"ב אלא בארץ...

או שהכי טוב זה שתוותר על 10 ג'יגה ותיקח X5L של 30 ג'יגה כי הוא הרבה יותר טוב מH340

פורסם
  • מחבר

אם אתה צריך 40 ג'יגה אז מה שבטוח אל תיקח IRIVER בארה"ב אלא בארץ...

או שהכי טוב זה שתוותר על 10 ג'יגה ותיקח X5L של 30 ג'יגה כי הוא הרבה יותר טוב מH340

מספיק לי אפילו 20 ג'יגה העיקר שהמכשיר יהיה איכותי, X5L נמכר בהרבה מקומות?, לא יהיה בעיה להשיג אותו?, האמת שאני קצת לחוץ מזה , זה הפעם הראושנה בדיון הזה שאני שומע על הנגן הזה, עד עכשיו ידעתי שיש רק iriver , i-pod וזהו בערך. הוא באמת טוב ושווה לקנות אותו?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

מספיק לי אפילו 20 ג'יגה העיקר שהמכשיר יהיה איכותי, X5L נמכר בהרבה מקומות?, לא יהיה בעיה להשיג אותו?, האמת שאני קצת לחוץ מזה , זה הפעם הראושנה בדיון הזה שאני שומע על הנגן הזה, עד עכשיו ידעתי שיש רק iriver , i-pod וזהו בערך. הוא באמת טוב ושווה לקנות אותו?

תודה רבה על העזרה.

ממה שאני יודע הX5L נמכר ב2 חנויות האחת היא

http://comp-il.co.il/

דרך אגב אני קונה את הנגן הזה עוד מעט (:

שבה הX5L עפ 20 ג'יגה עולה 2000 שקל

ואיי אודיו היא חברה מעולה!!

שורה תחתונה :מומלץ!

פורסם

בחנות האת אין X5L

יש להם X5 בגלל זה המחיר הוא רק 2000

פורסם

B&H זה בניו יורק...

פורסם
  • מחבר

אוקיי למעשה בכלל חשבתי לקנות נגן כי אני טס לכמה מדינות בארה"ב (לוס אנג'לס, לאס וג'אס, סן פרנסיסקו) , אז ציפיתי שהמחיר שם יהיה זול יותר, אני לא רוצה לקנות בחנויות בארץ, עכשיו השאלה היא אם ה-i-audio פופלרי בארה"ב?, לא יהיה בעיה להשיג אותו?, ה-i-pod לדעתי פופלרי מספיק כדי למצוא אותו ברבה חנויות, למה הוא לא מומלץ? אני רוצה מויזקה וזהו, בלי שום תוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים