פורסם 2005 ביולי 1520 שנים אני טס בחופש לארה"ב, ותיכננתי לקנות שם נגן MP3 עם הרד דיסק, עכשיו בעיקרון הבנתי שיש כמה נגנים שבארה"ב פחות מומלץ לקנות אותם, אז הייתי רוצה המלצה לנגן . תודה.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים היית עושה חיפוש קל היית מוצא תשובה לשאלה שלך אבל לא משנהאני באמריקה עכשיו פה ואני כניראה קימת בטוח כבר שמזמין את אודיו X5L בגלל שהוא גם יכול להיות דיסק און קי ואיירביר אמריקני לא וזה לא מומלץועוד דברים אבל זה מה שבאת אני יודע!!!
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים 300+אייפוד סתם דבר חראא מאוד חרא חוץ מלשמוע מוזיקה אין לך מה לעשות איתואבל עם תיסתובב בניו יורק בין האנשים אתה תיראה מלא אוזניות של אייפוד שבעצם זה אייפוד
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר חיפשתי קצת באתרים וזה, הנגן הזה הוא נמכר בהרבה מקומות?, את האיפוד אני מוצא בכל מקום, הבנתי שהוא לא מומלץ, אבל חוץ ממנו יש משהו אחר שאפשר לקחת?או אם אתם יכולים להביא לי חנות בלוס אנג'לס או לאס וג'אס או סן פרנסיסקו שמוכרת את זה בבקשה ? תודה מראש.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אני חושב שבלוס אנג'לס יש חנות של B&H (בקצה העיר אם אני זוכר טוב) נגנים: X5L או H340
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר אני חושב שבלוס אנג'לס יש חנות של B&H (בקצה העיר אם אני זוכר טוב) נגנים: X5L או H340מומלץ לקנות את H340 בארה"ב ? ואני יכול לקבל את הכתובת שם , באיזה קניון או משהו? תודה
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מומלץ לקנות את H340 בארה"ב ? ואני יכול לקבל את הכתובת שם , באיזה קניון או משהו? תודה ממש לא אייריבר לקנות בארה"ב לא מומלץ! תקנה את הX5L אם אתה צריך כמות כזאת
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אם אתה צריך 40 ג'יגה אז מה שבטוח אל תיקח IRIVER בארה"ב אלא בארץ...או שהכי טוב זה שתוותר על 10 ג'יגה ותיקח X5L של 30 ג'יגה כי הוא הרבה יותר טוב מH340
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר אם אתה צריך 40 ג'יגה אז מה שבטוח אל תיקח IRIVER בארה"ב אלא בארץ...או שהכי טוב זה שתוותר על 10 ג'יגה ותיקח X5L של 30 ג'יגה כי הוא הרבה יותר טוב מH340מספיק לי אפילו 20 ג'יגה העיקר שהמכשיר יהיה איכותי, X5L נמכר בהרבה מקומות?, לא יהיה בעיה להשיג אותו?, האמת שאני קצת לחוץ מזה , זה הפעם הראושנה בדיון הזה שאני שומע על הנגן הזה, עד עכשיו ידעתי שיש רק iriver , i-pod וזהו בערך. הוא באמת טוב ושווה לקנות אותו?תודה רבה על העזרה.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מספיק לי אפילו 20 ג'יגה העיקר שהמכשיר יהיה איכותי, X5L נמכר בהרבה מקומות?, לא יהיה בעיה להשיג אותו?, האמת שאני קצת לחוץ מזה , זה הפעם הראושנה בדיון הזה שאני שומע על הנגן הזה, עד עכשיו ידעתי שיש רק iriver , i-pod וזהו בערך. הוא באמת טוב ושווה לקנות אותו?תודה רבה על העזרה.ממה שאני יודע הX5L נמכר ב2 חנויות האחת היאhttp://comp-il.co.il/דרך אגב אני קונה את הנגן הזה עוד מעט (:שבה הX5L עפ 20 ג'יגה עולה 2000 שקלואיי אודיו היא חברה מעולה!!שורה תחתונה :מומלץ!
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מומלץ לקנות את H340 בארה"ב ? ואני יכול לקבל את הכתובת שם , באיזה קניון או משהו? תודהB&H זה בניו יורק...
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר אוקיי למעשה בכלל חשבתי לקנות נגן כי אני טס לכמה מדינות בארה"ב (לוס אנג'לס, לאס וג'אס, סן פרנסיסקו) , אז ציפיתי שהמחיר שם יהיה זול יותר, אני לא רוצה לקנות בחנויות בארץ, עכשיו השאלה היא אם ה-i-audio פופלרי בארה"ב?, לא יהיה בעיה להשיג אותו?, ה-i-pod לדעתי פופלרי מספיק כדי למצוא אותו ברבה חנויות, למה הוא לא מומלץ? אני רוצה מויזקה וזהו, בלי שום תוספות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.