עבור לתוכן

msi geforce 4

Featured Replies

פורסם

שווה לי לקנות:

msi geforce 4 4600 128 mb ddr video in/out tv out dvi ב:2147 ש"ח?

פורסם

עדיף אם אפשר לך על gainward/leadtek/suma

msi הוא כרטיס די ממוצע.....

פורסם

דיי!!!

הוא לא כרקטיס מממוצע!!

הוא בסדר גמור!

רק לא טוב לאובר קלוק!!

פורסם

הוא גם מראיש קצת, אבל לא ישמעו את זה, אבל אם יש לך יותר כסף תקנה מה שהציעו לך מקודם, אם MSI זה הגבול אז תלך אליו, כרטיס מצוין ויש אליו ביקורת באתר...

אני הזמנתי GF4 4200 של MSI והוא מגיע אלי היום...

פורסם

סתם שאלה:

אם הוא מגיע אליך היום איך אתה יודע שהוא מרעיש?

פורסם

אולי תנסו את הביקורת ולפני שתאה מבזבז את הכסף היקר שלך.. , תשלח איזו תמונה.. לתחרות.

פורסם

זה בדיוק הכרטיס שאני קונה השבוע!!

ומצאתי אותו ב2050 שקל ב www.ksp.co.il

תאמין לי זה כרטיס מעולה מצויין הכל, רק לא טוב לאוברקלוקינג.

פורסם

לדעתי עדיף לקחת את ה Leadtek GF4 TI 4400 לוקח את ה MSI אפילו בלי יכולות האובר קלוקינג המעולות שלו

פורסם

לדעתי אתה מגזים. :-\

נכון שלידטק באים עם פילטרים יותר טובים אבל לא נראה לי ש 4400 יקח 4600 במיוחד כאשר משווים לmsi, שכן msi היא לא חברה גרועה.

אולי ה 4400 של לידטק יותר מהיר בפריים אחד לשנייה מה4400 של msi אבל לא מה 4600.

אבל בסה"כ אתה צודק ועדיף לקחת לידטק.

פורסם

הגזמת !

זוהי הערה של מישהו שלא מבין , msi הוא כרטיס טוב שלא טוב לo/c ובעל פילטרים ממוצעים לפי הכתבה שהייתה פה .

במבחנים , Msi gf4 ti 4400 עובר את הלידטק אז תבדק לפני שאתה מדבר , בנוסף בלידטק אין VIVO .

לא משתלם לקנות עכשיו gf4 ti 4600 ,חכה לראיידון או לירידת המחירים של כל הכרטיסים מסדרת ה Gf4 ti ...

פורסם

או קי דבר ראשון אני עשיתי השוואה מאיפה שאני קונה בד"כ - אבא של חבר שלי ;D

הוא נתן לי את שני הכרטיסים GF4 TI 4400 אחד של MSI ואחר של Leadtek ואמר לי

תעבוד כמה ימים עם אחד וכמה ימים עם השני מה שתאוהב יותר תשאיר אצלך, והוא ישלח את השני חזרה לחברה, שהם יחליפו אותו באחד סגור ויפה.

עבדתי בהתחלה עם ה MSI כדי לבדוק האם באמת יש עליית רמה, ויצא שכן ה Leadtek באמת עקף את הmsi אומנם לא בהרבה 5-7 פריימים במשחקים (וזה בלי OC)

אבל באיכות תמונה אין בכלל מה לדבר - ל Leadtek יש תמונה מושלמת בניגוד ל msi שהפלטרים שלה אך ורק בסדר ולא יותר ממוצעים

על VIVO אין לי מה להגיד פשוט אני לא משתמש...

הLeadtek מעולה ל OC! זאת עובדה - הוא עוקף msi 4600 מומהר

כמובן שאם שואלים מה יותר משתלם אז הmsi חד וחלק אבל לא תמיד רוצים מה שהכי משתלם, לפעמים רוצים לשלם עוד בשביחו עוד עליה קטנה... אבל כל אחד והבחירות שלו...

לסיכום:

שני הכרטיסים טובים

מבחינת עלות ושימושים הMSI יותר

ומבחינת איכות ה Leadtek

פורסם

ואגב

לסדרה החדשה יש VIVO

פורסם

סדרה חדשה? תמיד היה ל4600 שלהם VIVO

פורסם

מה עם ASUS ?

פורסם

MSI בסדר גמור. יש הרבה ביקורות ברשת ועוד לא שמעתי על לקוח לא מרוצה (לי גם יש אחד...). תמיד יש נטייה לחשוד כשמשהו יותר זול וזה טבעי אבל לMSI כבר יש מוניטין והם הולכים וגדלים. עוד מעט הם כבר לא יהיו כ"כ זולים. לא לשכוח שגם ASUS התחילו איפושהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים