פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר לא נראה לי האנרמקס יסחוב בקלות, אני לא מבין מה הסיפור בוא נסגור את זה סופית האנרמקס יסחוב בקלות תמפרט ולא תהיה לו שום בעיה באוברקלוק???? ואם אתה אומר שכן אתה אומר את זה בביטחון מלא?? אני מצטער שאני כזה אני פשוט בפחד אני לא קניתי מחשב כבר 4-5 שנים ואני עכשיו קונה משהו טוב ואני מפחד על שטות שיהיה לי בלאגן בכל מקרה אתה עשר עזרת לי במיוחד תודה רבה רבה רבה :yelclap:
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים האנרמקס יסחוב בקלות תמפרט ולא תהיה לו שום בעיה באוברקלוק????ואם אתה אומר שכן אתה אומר את זה בביטחון מלא??כן, וכן.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים סליחה אם אני מדבר בלי קשר...אבל מאיזה חנות המחירים שרשמת?ואני תומך בזה שאפשר לקנות מארז+ספק איכותי לדוגמא ANTEC ולחסוך כאב ראש דגם של 450W מובנה יהיה מעולה (או אפילו 400)...
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר סליחה אם אני מדבר בלי קשר...אבל מאיזה חנות המחירים שרשמת?ואני תומך בזה שאפשר לקנות מארז+ספק איכותי לדוגמא ANTEC ולחסוך כאב ראש דגם של 450W מובנה יהיה מעולה (או אפילו 400)...המחירים הם בחלקם מפנדס...בעיקר היקרים....חוץ מהטרמלטייק אקס פי 120 שהיה יותר זול שםהשאר היותר זולים הם מחבר של ההורים שלי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.