פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אז זהו שלא...... הלוח הזה אמנם בא עם 2 חריצי PCI-E אבל לא תומך בSLI..... במקום זאת הוא משתמש בטכנולוגייה שנקראת DXG שזה DualXtremeGraphic (תקנו אותי אם ני טועה בראשי תיבות) אבל יש מוד קטן שעם עיפרון קטן צריך להשחיר נגד בצ'יפסט....ואז אפשר לקנות גשר SLI של לידטק אבל לא מוכרים אותו בארץ אז ככה שצריך לקנות אותו בeBay או משהוא כזה....
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים ממש לא נראה לי.....אולי עוד כמה חודשים יביאו את זה לארץ....בכל מקרה eBay זאת אפשרות טובה.http://cgi.ebay.com/Gigabyte-SLICON-SLI-Bridge-with-Retention-Bracket_W0QQitemZ5218605403QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItemזה עם משלוח לישראל.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים אבל יש מוד קטן שעם עיפרון קטן צריך להשחיר נגד בצ'יפסט....ואז אפשר לקנות גשר SLI של לידטק אבל לא מוכרים אותו בארץ אז ככה שצריך לקנות אותו בeBay או משהוא כזה....למען האמת, NVIDIA נעלו את האופציה לפתוח ת הSLI מיד אחרי שגילו אותה, ככה שאלא אם כן אתה נופל על אחד מהלוחות הראשונים שיוצרו- המוד הזה לא יעבוד לך
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר איך אפשר לנעול את זה?ובוא נגיד שאני בכל זאת אעשה את המוד(עם ההלחמה לא עם ההשחרה).בEBAY אני צריך ויזה בין לאומית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.