פורסם 2005 ביולי 1420 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :'(האתר היחיד שהיה איכותי subtitles.co.il גם לא פועל :\מה באמת נשאר?תביאו אתרים מומלצים.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מבאס רצח!!!האתר הכי איכותי שהיה..ויש גם את של וארזפו ונדמה לי סבבה משהוא..
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים שיט איזה בעסה...לפחות שהיו משאירים איזה קובץ זיפ עם כל הכתוביות שהיו להם...היה שם מלאא לסרטים ישנים!...איזה בעסהה! :'(
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים לא נראה לי שנשארו עוד ברירות חוץ מ lalaland ו-LH.סעמק הטרכטנברג מזה יפה.יש אנשים שאלוהים אוהב אותם.מצד שני, יש לה שם משפחה מהתחת.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים יש לי שלושה אתרים שאני משתמש בהם קבוע:The LioNetworkDonkey.co.ilXtratitles.toאני לא חושב שצריך יותר מיזה.. באתרים האלה יש הכל.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים איזה חוצפנים דונקי. הם מוחקים את הקרדיט מהכתוביות שעושים לליונט+ מוסיפים קרדיט לעצמם. הורדתי השנה כתוביות פעם אחת (בעצם ב17 שנים האחרונות ) וראיתי את זה, אני מנייח שזה מה שהם תמיד עושים אז.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים SUBS נסגר בגלל בעיות משפטיות...אתם יודעים...הפדרציה וכל השאר.הייתי מתרגם שם וחבר בצוות ההנהלה...אז גם לי זה כואב............. :'(
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים ברוך שפטרנו, עוד אתר שגנב מאתרים אחרים.בכלל, כל האתרים הישראליים בכלל לא מפיצים חומרים בעצמם אלא גונבים ממקומות אחרים (במיוחד בליון) ועוד מעיזים לטעון לבלעדיות. מתי ליון יסגר?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אתה סתם מלכלך.כל שלושת האתרים הראשיים שנותרו לא כאילו תמימים כל אחד גונב מהשני ואין מה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.