עבור לתוכן

לוח DUAL CHENNLE" ASUS"

Featured Replies

פורסם

איש,

דבר במושגים נורמלים! מה זה "קווים"???

כמה שניות זה "קו"?

פורסם

איזה בבל"ת... :kopfpatsch:

ביצועי המערכת אף פעם לא תלויים במרכיב אחד אלה בכל מרכיביה ובהרמוניה בינהם וזה תקף לכל דבר בחיים (ממחשבים ועד מערכות אודיו , מכוניות ואפילו בניינים).

אל תשב כל היום ותספור כמה זמן לוקח למערכת שלך לעלות. זה לא ממש משנה אלה אם אתה עושה לה איתחול כל 5 דקות בערך (פשוט תשאיר את המחשב דולק כל הזמן וזהו).\ונניח שהמערכת עולה מהר ומשחקים רצים לאט בטרוף, אז? זו מערכת טובה?

בכל אופן, לגופו של עניין, אף לוח אם לא יקצר לך את זמן העליה בהפרש משמעותי ולדואל צ'נל לא תהיה יד בדבר כלל.

אם חשוב לך כמה קוים, קח לך שני ראפטורים בRAID 0 , שים גיגה זכרון ותעשה חיים. המערכת תעלה לך בצ'יק.

בנוסף, לשייך לפרסקוט לוח אם שלא משתמש בדואל צ'נל זה ממש מטופש כי אתה מפר את ההרמוניה במערכת ויוצר צוואר בקבוק (ההבדל היחיד בין ה848 וה865 הוא התמיכה בדואל צ'נל). מלכתחילה אסור היה לחסוך 100 שקלים במעמד הקניה של המערכת ואנשים פשוט לא מבינים את זה. אני מעדיף ךשבת עם לקוח 20 דקות ולהסביר וללמד אותו מאשר לדחוף משהו בשביל שירגיש "יש, חסכתי 50 שקלים".

בנוגע לפוטושופ, גם אצלי זה לא עולה ב3 שניות והמחשב שלי לא ממש סטנטרטי, אז תוציא לך את זה מהראש...

אה עוד משהו, הטכנאי שלך טיפש...והרי ציטוט: "הוא פתח לי את התוכנה קאזה אצל איזה מחשב שהוא מתקן והיא נפתחת משהו פחות משניה אחת הוא אמר כל תוכנה בדואל צ'נאל תיפתח לך משהו כמו שניה או 2 תלוי כי הוא אמר לי שהדואל צ'נאל הוא סוג לוח שקורא את המעבד פעמיים זה נכון

כאילו יש לי מעבד כפול " ... :screwy:

ואם ההתקנה במחשב שהוא הראה לך היא חדשה? ואם הוא העלה את קאזה כמה דקות קודם וסגר ואז העלה אותה שוב? (הזכרון שהיה בשימוש לא "שוחרר" ולא היה צורך לטעון חלקים מהתוכנה לזכרון שוב). תפתח וורד אצלך, תספור כמה זמן לקח, סגור, חכה 10 שניות ופתח שוב...תראה מה קורה.

דואל צ'נל ממש לא אומר שיש לך 2 מעבדים וממש לא קשור. HT אומר שיש לך במעבד הדמיה לוגית של מעבד נוסף בשביל לנצל חלקים במעבד שפנויים בזמן עבודה של משהו אחר (multi threaded applications).

זה טוב שאתה שואל שאלות ואל תקבל כל דבר שאומרים לך כתורה מסיני (וגם אותי בטח יתקנו).

פורסם
  • מחבר

אבל למה אצל כולם זה עולה מהר ואצלי זה עולה לאט אני מדבר על טעינה ראשונית לוקח לו זמן אממ... רגע אתה אומר שאם אני ישים עוד סטיק אחד של זכרון 512 אז המערכת תעלה לי תוך שניה או שתים?? :)

פורסם

עוד לא זיהיתם שמדובר בטרול? :bash:

תעברו על ההודעות שלו.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה אני טרול אני רוצה עזרה אם אפשר קצת תודה

אממ... ואם אפשר קצת עזרה אז תפגין בכדי להעזור לי תודה אני סך הכל שואל שאלות

טוב אני יודע מה אני רוצה טוב?

עכשיו בקשר לשאלה שלי אני רוצה אם אפשר לראות דגמי דלוקס(Delux)

אם אפשר תמונות

תודה רבה לכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים