עבור לתוכן

לוח DUAL CHENNLE" ASUS"

Featured Replies

פורסם

אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו?

א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ?

ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)?

ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון

ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)?

ה.כמה הוא יכול לעלות לי?

תודה לכול העוזרים באמת תודה

:) :)

פורסם

אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו?

בוא נקדים, Dual Channel זוהי טכנלוגיה די ישנה שמתממשת כאשר שני זכרונות בעלי אותה מהירות מחוברים ללוח אם ביחד ואז רוחב הפס גדל וכתוצאה מכך יש שיפור די רציני בביצועים.

א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ?Dual Channel זהו לא לוח ספציפי, כל הלוחות כיום תומכים בטכנולוגיה הזו..

ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? אותה תשובה..

ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון בכל לוח כיום יש 4 סלוטים לזכרונות (וכן, אף אחד לא עובר לגור שם בקרוב, אז הם פנויים).

ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? זה כבר תלוי גם במהירות המעבד שלך.

ה.כמה הוא יכול לעלות לי? איזה מעבד יש לך וכמה אתה מוכן להשקיע בלוח? אני אמליץ לך על לוח טוב עבורך

תודה לכול העוזרים באמת תודה

:) :)

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

יש לי מעבד אינטל 3000 ליבת "Prescott"

בקשר למחיר אני דיברתי עם הטכנאי שלי הוא אמר שאני יבוא אליו והוא ישים לי הוא אומר לי שמערכת ההפעלה היא טטוס לי עם הלוח הזה הוא ישים לוח מסוג DELUX

"ASUS Delux"

הוא לוח טוב??

אבל עכשיו יש לי לוח אם "ASUS" מדגם P4P800S-X

הוא תומך לי ב-" DUAL CHENNLE"???

תודה רבה

:)

פורסם

לוח אם לא נותן שיפור רציני בביצועים, לפחות לא שיפור שנראה לעין..

תשאל אותו איזה דגם הוא מתכנן לשים לך ותחזיר תשובה..

הלוח הנוכחי שלך תומך בדואל צ'אנל.

באתר של הלוח שלך לא היה כתוב אם הוא תומך או לא ומכיוון שבלוחות אחרים ראיתי שכתוב שהם תומכים אני משער שהוא לא תומך.

פורסם

ה-P4P800S-X מבוסס על ה-848p, אז הוא לא תומך בדואל

פותח הת'רד - ככה לא קונים לוח, אתה עושה טעות עצומה.

פורסם

איזה דגם של אסוס הוא הולך לשים לך? יש להם מלא דגמי דלוקס...

אל תצפה לשיפור רציני מידי בביצועים... אולי 10%, תלוי בלוח.

פורסם
  • מחבר

תראו בלוח הזה שיש לי נכון שמערכת ההפעלה שלי עולה (WinXP Sp2)

אז הוא סופר לי 10 קווים משהו כזה ....

אבל שאלתי אותו אם בלוח ASUS Delux הוא יטען לי יותר מהר את הווינדוס שלי הוא אמר לי כן וחוץ מזה למה הווינדוס צריך להיטען לאט בלוח הזה למה?

יש לי מעבד אינטל 3000 ליבת "Prescott"

התוכנה פוטושופ גירסה 7 me זה מהר 7 שניות עד שהיא עולה לי כלומר אני מחכה 7 או 15 שניות עד שהיא עולה לי לגמרי

זה טוב ככה זה צריך להיות עם מעבד כזה כמו שיש לי אומרים לי שתוך 3 שניות הוא אומרה לעלות לגמרי אוף ......אני מבולבל לגמרי אני לא יודע מה לעשות מה אתם אומרים זה נורמלי 7 שניות או 15 שניות עד שהיא עולה לגמרי

זה נורמלי ????? :s05:

תודה :):xyxthumbs: 

פורסם

נו באמת...

פורסם

המהירות שבה תוכנה עולה תלויה בעיקר בדיסק הקשיח.

הזיכרון, הלוח והמעבד משפיעים פחות.

נסה לבצע איחוי (DEFRAG) של הכוננים שלך לפני שאתה רץ לקנות לוח חדש.

פורסם

המהירות שבה תוכנה עולה תלויה בעיקר בדיסק הקשיח.

הזיכרון, הלוח והמעבד משפיעים פחות.

נסה לבצע איחוי (DEFRAG) של הכוננים שלך לפני שאתה רץ לקנות לוח חדש.

יש לך טעות; זיכרון הוא אחד הגורמים החשובים ביותר במהירות של הפעלת תוכנות.

תדאג שיש לך מספיק זיכרון לפני שאתה דואג לדיסקים הקשיחים.

הדיסקים הקשיחים גם חשובים - אבל פחות מכך.

כל עוד הדיסקים הקשיחים אצלך לא במצב קטטוני ו/או ישנים מאוד, שים דגש על הזיכרונות.

פורסם

זה נכון, כמות הזיכרון משפיעה על המהירות. :-[

כמה זיכרון יש כרגע במחשב? (512MB ומעלה זה סביר/מספיק)

פורסם
  • מחבר

כן יש לי 512 אבל בלוח החדש יהיה לי 2 סלוטים נוספים יכול להיות שאני ימלא אותם ;D

אני לא רוצה דיסק קשיח יש לי אבל הטכנאי אמר לי שאם אני ישים תלוח החדש הזה אז מערכת ההפעלה שלי טיטען משהו כמו קו 1 אחד 2 אולי

התוכנה פוטושופ עולה תוך 7 שניות

אבל את הלוח שהוא הולך להשים לי אני כבר ראיתי בפעולה הוא פתח לי את התוכנה קאזה אצל איזה מחשב שהוא מתקן והיא נפתחת משהו פחות משניה אחת הוא אמר כל תוכנה בדואל צ'נאל תיפתח לך משהו כמו שניה או 2 תלוי כי הוא אמר לי שהדואל צ'נאל הוא סוג לוח שקורא את המעבד פעמיים זה נכון

כאילו יש לי מעבד כפול

כל מה שהוא אמר לי נכון??? :xyxthumbs:

ושוב יש לי מעבד 3000 של אינטל בדקתי (בדוק)

כמה נראה לכם זמן צריך לקחת למערכת ההפעלה לעלות עם מעבד כזה ועם הלוח החדש מסוג ה DELUXE

...??

פורסם

שמע אם יש לך 256X2 ממה שאני מבין, מעבר ללוח עם Dual Channel יוסיף שיפור דיי ניכר לביצועים, כי בעצם רוחב הפס של הזכרון מוכפל, ותיאורטית מהירות הזכרון מוכפלת. אין ספק שיהיה שיפור. אפשר להגיד שמערכת אינטל עם באס 800 בלי Dual זה ביזבוז.

אבל על איזה לוח הוא מדבר, יש לאסוס הרבה לוחות עם Delux, אני משער שהוא מתכוון לP4P800 Delux - מבוסס 865PE, או P4C800 Delux - מבוסס 875P. בכל מקרה הDelux הזה מוסיף הרבה למחיר ופחות לביצועים, הוא מוסיף כמה פיצ'רים מיותרים כמו IDE שלישי. קנה לוח Dual Channel רגיל, למשל הP4P800 SE רגיל, שהוא לוח מעולה, חבל לך על הכסף.

לדבי הטעינות של המחשב, אם זה מה שכ"כ משנה לך, לדעתי כדאי שתוותר, כדאי שלא תתאכזב. כל מחשב מפורמט עולה כמעט בלי טעינות אבל ככל שמעמיסים על הוינדוס מספר הטעינות יעלו.

אבל כמו שאמרתי, לוח דואל צ'אנל טוב כמו הP4P800 יוסיף הרבה לביצועים.

פורסם
  • מחבר

אחים שלי אני יגיד לכם בהמשך איזה דגם אני הולך לשים אבל יש לי שאלה האם מערכת ההפעלה שלי תעלה מהר משהו כמו 1 או שתי 2 קווים האם זה יקרה כאשר אני ישים את הלוח דואל צ'אנאל ? :):xyxthumbs:

פורסם

חחח לא בגלל זה בוחרים לוח אם.

בכל מקרה, תשתמש בתוכנה TuneXP על מנת לעשות Defrag Boot Files (זה שיפר משמעותית אצלי את מהירות הטעינה של הווינדוס).

וכמובן שגם תבטל את הפעלתן של כל מיני תוכנות שמופיעות אצלך בMSCONFIG (על מנת לבדוק אילו תוכנות לא רצויות עולות עם הפעלת המחשב תכנס ל"התחל" ואז ל"הפעלה" ושם תכתוב MSCONFIG), שים לב שאתה לא מבטל תוכניות חיוניות כמו האנטי וירוס ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים