עבור לתוכן

iaudio x5

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג מתי הx5 מגיע לארץ בצורה קצת יותר מסחרית חוץ מכל החנויות המחתרתיות הקטנות האלו...?!

וכמה הוא יעלה פה בערך ?

פורסם

אני זוכר שדיברו על בסביבות 2300 אבל נראה לי שזה ירד קצת יש בפורום את היבואן(פוליפון טכנולוגיות) אתה יכול לשאול אותו :xyxthumbs:

פורסם

אני כבר צלצלתי איזה 10 פעמים לפוליפון האלה... הם אף פעם לא עונים. גם האתר שלהם בבנייה כבר כמה חודשים...

הבעיה שהם היבואן הרשמי של iaudio והם נראים לי ממש לא רציניים... לא פלא שכמעט אף אחד לא מוכר את המוצרים של iaudio.

בקצב הזה ייקח הרבה זמן עד שהמחיר יירד, זה הכל תלוי בתחרות, והבעיה שאין תחרות כרגע. תיראו איך המחירים של ה- iriver יורדים כל הזמן בגלל שבכל מקום מוכרים אותו...

פורסם

מוכרים אותו בהנדי שופ יש להם אתר שחכתי את הכתובת.

פורסם

נגיד וקונים בחול (ארה"ב) יש איזה בעיה איתו בארץ?

נגיד קבצים בעברית

פורסם

דיברתי עם היבואן של iAUDIO ........

הוא אמר שאפשר לקנות את הX5L 30GB ב2500

בהנדי בדיזינגוף סנטר בתל אביב.

תראו : (תגלגלו קצת למטה)

http://www.handystore.co.il/0705/0705.htm

פורסם

במחיר של X5LX זה פשע לא לקנות אותו ןלקנות X5

אני כבר צלצלתי איזה 10 פעמים לפוליפון האלה... הם אף פעם לא עונים. גם האתר שלהם בבנייה כבר כמה חודשים...

הבעיה שהם היבואן הרשמי של iaudio והם נראים לי ממש לא רציניים... לא פלא שכמעט אף אחד לא מוכר את המוצרים של iaudio.

בקצב הזה ייקח הרבה זמן עד שהמחיר יירד, זה הכל תלוי בתחרות, והבעיה שאין תחרות כרגע. תיראו איך המחירים של ה- iriver יורדים כל הזמן בגלל שבכל מקום מוכרים אותו...

צריך שאיזה רשת "תתלבש" על המוצר ואז הוא יירד

פורסם

נגיד וקונים בחול (ארה"ב) יש איזה בעיה איתו בארץ?

נגיד קבצים בעברית

אין לך אחריות בארץ

ועברית תמיד הייתה בעיה עם נגנים

פורסם

מישהו יודע מה קורה עם פוליפון? הטלפון שלהם שמופיע באתר (mp3zone.co.il) מנותק?!

פורסם

תנסה לדבר עם הנציג שלהם באתר

פורסם

שלח להם אימייל.

פורסם

שלום חברים

א. לכל המעונין ליצור קשר עימנו יש להתקשר למספר הבא 054-5417575

אני מבין שאנשים שונים מתקשרים למקומות שונים בטעות ועוד אחר כך משמיצים לחינם וחבל

ועוד הודעה משמחת...

בימים הקרובים ניתן יהיה להשיג את מוצרי iAUDIO בכל הארץ ברשת מוצרי חשמל גדולה- מבטיח לעדכן את חברי הפורום

כך תוכלו להנות ממוצר מקורי ברשת אמינה וגדולה ותנאי תשלומים נוחים לקונים בארץ במקום להסתכן ביבוא אפור של חנויות או אתרים קטנים

כרגע אתם מוזמנים לבצע חיפוש בZAP וכן בחנות הנדי בדיזנגוף סנטר תל אביב

אגב, המחירים למוצר נקבעים ומושפעים מגובה המס למוצר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים