עבור לתוכן

רשת אינטרנט סגורה לגיימרים

Featured Replies

פורסם
לראשונה בישראל: רשת אינטרנט סגורה לגיימרים 013 ברק תשיק בשבוע הבא רשת אינטרנט סגורה המאפשרת מהירות גבוהה ומשופרת בין גולשים המשחקים במשחקי מחשב ברשת האינטרנט בארץ ובעולם.

013 ברק תשיק בשבוע הבא רשת אינטרנט וירטואלית פרטית סגורה ((VPN לגיימרים. הרשת החדשה מיועדת לגיימרים משתמשים כבדים ברשת הנזקקים לרשת מהירה, מדוייקת, נקייה מסטיות לצורך קיומם של משחקים בזמן אמת בין מחשבים שונים בארץ ובעולם.

ע''פ מחקרים שביצעה החברה עולה שבישראל כ- 400,000 גיימרים, רובם בני נוער שחלקם מבלים במשחקי מחשב מעל שעתיים ביום. קהל זה, המשחק ברשת, דורש ביצועי אינטרנט ומהירות גבוהה על מנת לשמור על חווית משחק ריאליסטית. בעולם הרחב וגם בישראל מדברים על הגיימרים כתופעה תרבותית החורגת מגבולות השיפורים הטכנולוגיים בלבד.

ברשת הגיימרים יקבלו השחקנים כתובת IP קבועה ותיעדוף בהעברת מידע לשרתי משחקים בארץ ובעולם. בנוסף, תציע הרשת מהירות משופרת בין השחקנים לבין עצמם בתוך הרשת.

הקישור לרשת ינתן במסגרת חודשי הקיץ יולי אוגוסט בחינם כחלק מתקופת הרצה. לאחר מכן יגבה עבור השימוש ברשת סכום של 5- 10 ¤ לחודש. הרישום לרשת אפשרי ללקוחות 013 ברק בלבד.

רן גוראון, סמנכ''ל השיווק של 013 ברק אמר ששוק המשחקים ברשת מגלגל סכומים של מליארדי דולרים בשנה והוא נחשב כיום לשוק גדול יותר משוק הקולנוע בארה''ב. ''מדובר במוצר ייחודי לקהל יעד ייחודי המאפשר לנו לשלב בין הטכנולוגיה המתקדמת ביותר בה אנו משתמשים לבין דרישות גבוהות ובלתי מתפשרות של קהל הלקוחות'' ציין גוראון.

http://www.013.net/heb/press.asp?pid=47&cid=3698&sid=3818

יש למישהו עוד פרטים על זה?

נשמע לי כמו חארטה.

פורסם
יש למישהו עוד פרטים על זה?

נשמע לי כמו חארטה.

פורסם

נראה לי שזה תוספת לUP

פורסם

זה אולי ישפר את ביצועי הרשת למשחקים (רק ללקוחות ברק) אבל שימו לב שהם מוכרים כמוצר נפרד דבר שאותו אנחנו כבר אמורים לקבל בחבילה הבסיסית, מהירות יציבה ופינגים נמוכים...נו באמת...

מהירות ה-UPSTREAM לא תשתנה מפני שבכל מקרה הם צריכים לעבוד דרך בזק וזו מגבילה את ה-UPSTREAM.

פורסם

לא ה UPSTREAM ישתנה אלא מהירות התגובה... את זה הם יבטיחו בזה שישימו את השחקנים לעבודה דרך נתבי עודי למשל שדרכו לא יתנו לעבוד עם אימיול או ביטורנט וכאלה (או ינתבו אוךם דרך קישוראחר) ככה יבטיחו שהקישור של המשחקים ישאר יחסית פנוי כל הזמן...

אף ספק לא התחייב בשום צורה בשום מקום שתקבל אי אילו פינגים אז ככה שזכותם למכור את זה - GUARANTEE לגבי רוחב פס מקישור שאתה קונה תמיד עולה יותר אצל כל ספק תקשורת זה דבר מאוד מקובל, כל GUARANTEE והמחיר שלו...

פורסם

השאלה אם יהיו שרתי משחקים ברשת הזאת

פורסם

גם ברק הודיעו שהip יהיה קבוע

ואני (ובטח עוד הרבה)לא ממש רוצים שהאי פי יהיה קבוע

פורסם

נשמע לי כמו חארטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים