פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אני חסום לגמרי..אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים.איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U....לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים.מישהו יכול לעזור?!זה משהו גדול זה כל הNF4U...
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים כשמתקינים את הדרייברים של NVIDIA, יש לך אפשרות אם להתקין או לא להתקין את ה ACTIVE ARMORפשוט אל תתקין אותו.או לחלופין, פשוט תשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוחותערוך את הכותרת בבקשה, כותרת עניינית!!!!!!
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים תסיר אותם דרך ADD/REMOVE לפני כן, תוריד את הגירסה האחרונה מהאתר של NVIDIA תתקין וזהו בערך (אל תשכח לבחור לא כשתישאל אם להפעיל/להתקין את הפיירוול )
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים לא, FORCEWARE זה הדרייברים של כרטיסי המסך.http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp2k_6.53
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים בעיקרון כן, למרות שלפי דעתי מספיק שתסיר את השני והבעיה שלך תיפתר (גם ללא התקנה מחדש)
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר התקנתי הכל מחדש,לא עובד......מרפי יא בן ****טוב יש לך עוד הצעה(מרגיש אהבל שביזבזתי מעל שעה כדי לעדכן דרייברים).
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים לפי מה שראיתי ללוח שלך (Gigabyte GA-K8NXP-9) יש שני כרטיסי רשת (כמו לי)אחד מהם אמור להיות של הNF4 והשני של ציפסט אחר (לפחות אצלי זה ככה)אז פשוט תחבר לשני
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר איך???אבל עם אני עכשיו מחובר לכרטיס NF4 אז כשאני יעבור החיבור למודם לא ישתנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.