עבור לתוכן

עזרה ... TSUNAMI או SHARK ? מה אתם אומרים ? עזרו לחבר בצרה ?

Featured Replies

פורסם

אני בהתלבטות ולא מוכן להוציא את הפרמיה הנוספת לARMOR או הKANDALF ......

פורסם

כל זה בהנחה שאתה יודע ש-Tsunami זה בעצם גל (Wave) גדול, וזה לא כזה רחוק מ-Wave Master, נכון?

פורסם
  • מחבר

תכלס פנימית הTSUNAMI זה RIPOFF של הCOMPUCASE אבל אני מתכוון תמורה למחיר , איזה יתן זרימת אויר יותר טובה בהתחשב בכך שיש שם מע קירור מים ....

פורסם

המארזים די דומים לשניהם יש שני מאורריי 120 וזרימת אוויר די דומה (אולי יתרון לגל) בעיקרון העניין פה הוא של טעם ולא של איכות..

פורסם

אתה מתכנן מודינג? השארק יכול להיות מאוד טוב בקטע הזה

פורסם
  • מחבר

טוב נו ..אני אקנה את הARMOR :smile1:

פורסם

תשמע אחי, בכל מקרה ... אני הבחור הראשון בארץ שקנה את הARMOR מחנות לוג'יק בר"ג (הם הראשונים שהביאו אותם) בכל מקרה המארז מושלם, ואין בו חסרונות כלל. פשוט אין. (אם אתה קטנוני ולא מסתכל על צורת החלון בדלת).

גם אני התלבטתי בין שני המארזים שציינת, ולבסוף דחיתי בחודשיים (עד כמה שזה היה בלתי נסבל) וקניתי את ה ARMOR. שווה את ה כסף הנוסף, אחרי הכל מארז אתה סוחב איתך לפחות 5 שנים, פי 2 מתוחלת החיים של המעבד וכרטיס המסך בדר"כ.

תחשוב על זה.

פורסם

מושלם? בהחלט לא. מכוער? בהחלט כן.

- כיעורו בולט.. מה אלו הכנפיים האלו, וחור המאורר העליון?

- TT עשו Ripoff מה- Stacker המושלם של CM ואפילו לא עשו זאת נכון.

- קיט נפרד בשביל BTX? ...

קנה כבר Stacker ותעשה לו מודינג לא מהעולם הזה.

פורסם

תגיד, יש מצב שתקרא טוב טוב את ההודעה שלי?!

קניתי את ה ARMOR מאלומיניום! לא את הKANDALF . בניגוד לKANDALF שיש לו את הכנפיים הענקיות מקדימה, ואת החור העגול(שבגלל שזה מכוער בהגזמה וחוסם זרימת אוויר למאוורר הגדול הקדמי לא קניתי אותו) לARMOR יש עיצוב פשוט ונוח, עם כל היתרונות של ה KANDALF ובלי העיצוב דלת מקדימה,אלא רק שתי דלתות יפות וקטנות יחסית מקדימה. פשוט מארז שווה עם המון מקום וחורים מאחורה לכל מערכות המים הקיימות,המון מקומות ל כוננים ושלושלת ההארד דיסקים יושבים בצד האחורי למעלה,ומתחממים שם, מבלי להפריע לשאר החלקים למטה (חום ממילא עולה למעלה ...).

מקווה שהבהרתי את הנקודה.

החיסרון היחיד ששני המארזים הללו חולקים הוא מחסור במגש נשלף ללוח אם, שזה לא מפריע לי בכלל... זה לא שאני משחק עם הלוח אם ומוציא אותו כל יום. פעם אחת התקנתי אותו וזהו. ופעם אחת שיניתי לקירור מים ולהוציא אותו עם כל המקום הזה בפנים כלל לא הייתה בעייה, אז מספיק לבכות!.

פורסם

סליחה על ההתפרצות אבל המאוררים שבאים עם הארמור רועשים?

פורסם

המאווררים לא רק שקטים, הם בלתי נשמעים כמעט לחלוטין. דמיין את זה ככה. המאוורר של הכרטיס מסך שלי 6600GT מרעיש יותר.

אבל, עקב כך, אני טיפה שאגתי לטמפרטורות בתוך המארז שבימים חמים די התחמם לי, ובגלל שזה אלומיניום ומשמש כצלע קירור אחת ענקית, אז אפשר היה לגעת במארז ולהרגיש את החום. בקיצור החלפתי את המאוורר שמכניס אוויר,(שהיה די חלש וכשקירבתי את היד אז הזרימה שלו הייתה די חלשה) למאוורר 120 אחר של טרמלטייק עם שליטה על המהירות. זהו, עכשיו אני שולט על המהירות,כמות האוויר הנכנסת ועל רמת הרעש של המאוורר. כשאני הולך לישון אני כמעט מכבה אותו, וביומיום הוא פועל על עוצמה מלאה. אגב את המאווררים האחרים השארתי מקוריים, פשוט אין צורך שהם יהיו יותר חזקים.

פורסם

אם הייתי אתה הייתי הולך על ה WAVEMASTER במקום ה TSUNAMI , או את הCM STACKER על ה ARMOR.

גם ככה רוב הדברים שTHERMALTAKE זה RIPOFF באיכות פחות טובה מהמקור (אל תנסו בכלל להשווהת בין הWAVE לTSUNAMI)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים