עבור לתוכן

האם כמות הזכרון משנה את הביצועים הגרפיים?

Featured Replies

פורסם

1- CIB3R, אתה ממש חוצפן, תלמד לדבר.

2- בתמונה שהבאת יש שימוש ב יותר מ512, וכל מה שפועל בסך הכל זה משחק אחד בלי שום דבר ברקע. אז מה אתה מנסה להראות?

3-

אני עובד עם 512 מגה ופוטושופ, זה איטי בצורה מדהימה. כי אני עובד עם קבצים של לפעמיים 600מגה.

אני מאמין ש עוד 512 יפשרו את הביצועים פלאים אבל, גם אם זה יהיה פי 2 מהיר (וזה כמובן לא), זה לא יהיה מסיפיק לי.

אז 2 GB נראה הגיוני, זה הכל תלוי במשתמש.

עם הוא מקודד סרט ומשחק במשחק ברור שהוא ינצל יותר מ 1GB.

אבל בין 1GB ל 2GB אין הבדל במשחקים כל עוד אין עומס מדברים אחרים על המחשב.

פורסם

אתה בכלל טורח לקרוא את ההודעות בשלמותן או שאתה מגיב סתם ככה כמו אידיוט?

על תצפה שאני ארד לרמה שלך ואדבר במושגים שאתה מבין .

אבל אם תתן לי הזדמנות אלמד אותך קצת נימוסים .

FAR-CRY משחק ישן ולא בדיוק ברור על איזה הגדרות של כרטיס מסך הם עשו את המבחנים .בעינייך זה משחק שצורך הכי הרבה מהמחשב ?

X2 4200+ and an Intel Pentium D 3.2GHz. All benchmarks were conducted with an ATI Radeon X850 XT and at 1024x768

על מערכת כזאת ב1024X768 ?

AA ? AF ?

עכשיו, 480 מגה גדול או קטן מ 512 מגה?

:lol: מה לא לימדו אותך את זה היום בבית-הספר ?  :lol:

בכל זאת 500MB הולך רק למשחק שיצא לפני שנה (בIT זה המון זמן) ומה עם כל השאר הדברים ? צריכים לפחות מערכת בפעלה ? אז כבר עברנו את 512MB ובהרבה ... אז אין מה לעשות אם רוצים DC חייבים לפחות שני סטיקים של 512MB . זה ברור ?

כבר לא מעט משחקים צורכים כבר היום יותר מ1GB זיכרון . וכמה המשחקים שצריכים לצאת לשוק רוצים 2GB .

הרבה משחקים ON-LINE שצורכים מאוד הרבה זיכרון .

כשאני רוצה לשחק למשל בBF2 בHIGH DETAILS אני צריך לקחת מהמחשב השני סטיק של 512MB , כי 1GB שיש לי כבר לא מספיק .

שמעתה על BOILING POINT , F.E.A.R ?

אתה חושב שאני בכלל רוצה להיות חבר שלך?

אני מקווה שלא ...

P.S. תצבור קצת ידע לפני שאתה מנסה ללמד מישהו ... כי אתה נראה כמו ליצן עם השטויות שאתה אומר !

פורסם

[אבל מה שאפשר לעושת אם יש הרבה זיכרון פנוי...ותת קצת לכ מסך...יש כזאת אפשרות בביוס

איך עושים את זה ?

פורסם

פרשתי. שמח?

אגב,

"FAR-CRY משחק ישן ולא בדיוק ברור על איזה הגדרות של כרטיס מסך הם עשו את המבחנים .בעינייך זה משחק שצורך הכי הרבה מהמחשב ?"

קרנל64 עבר אופטימיזציה, שבמקום שהאפליקציה שעברה מ 32 ביט ל 64 תגדל בנפח פיזי פי 2, היא תגדל פי 1.7, שזה גם הפרש לא קטן. אני מדבר איתך על משחק שעובד על 64 ביט, כלומר צורך פי 1.7 מצריכת הזיכרות הנורמלית שלו, כשעבד ב 32 ביט. מבין?

בקשר לכל השאר, על זכרון וירטואלי, או SWAP-FILE אתה שמעת?

תסתכל במפרט ותראה שהצריכת זיכרון שלי כבר עברה את כמות הזיכרון שיש לי. איך? הגדרתי למחשב ג'יגה שלם זיכרון וירטואלי.

"תצבור קצת ידע לפני שאתה מנסה ללמד מישהו ... כי אתה נראה כמו ליצן עם השטויות שאתה אומר !"

חה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הת'רד הזה מיצה את עצמו מזמן

סתם רבים כמו ילדים קטנים.

ולכן --------> ננעל

*ולא, שום גיימר לא צריך יותר מג'יגה זיכרון כיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים